Θέλετε να κάνετε μία εκπληκτική συνταγή από κεφτέδες πατάτας; Τότε, θα πρέπει να δοκιμάσετε να κάνετε την ακόλουθη συνταγή. Καλό θα είναι να δοκιμάσετε να τους φάτε ζεστούς. Η διαφορά με τους κρύους είναι σημαντική. Αναλυτικότερα:

Υλικά συνταγής

– Δέκα μικρές πατάτες
– Ένα τριμμένο κρεμμύδι
– Λίγο κεφαλοτύρι
– Φέτα της προτίμησής σας
– Ένα αυγό
– Αλατι κατά προτίμηση
– Πιπέρι κατά προτίμηση
– Μπόλικος δυόσμος
– Αλεύρι για το αλεύρωμα

Εκτέλεση

– Αρχικά, πλένω τις πατάτες μου για να κάνω τους πατατοκεφτέδες μου.

– Στη συνέχεια βάζω τις πατάτες μου σε μία κατσαρόλα. Σκοπός είναι να τις βράσω ολόκληρες.

– Μόλις βράσουν, οι πατάτες μας, της τοποθετούμε στο ψυγείο. Ο λόγος είναι για να παγώσουν. Καλύτερα να τις αφήσετε να παγώσουν το βράδυ, ώστε να μείνουν στο ψυγείο για δέκα έως δώδεκα ώρες.

– Τρίβω το κρεμμύδι μου σε μία λεκάνη.

– Ακολούθως, βάζω λίγο από το κεφαλοτύρι μου, τη φέτα μου, το αυγό μου, το αλάτι μου, το πιπέρι μου, καθώς και πάρα πολύ δυόσμο.

  Πως να φτιάξετε λαχταριστά μάφιν λεμονιού με ζάχαρη άχνη

– Έπειτα, ρίχνω μέσα στη λεκάνη μου, την πατάτα που έχω τρίψει από πριν.

– Μαζί με αυτή ανακατεύω όλα μαζί τα υλικά που βρίσκονται στη λεκάνη μου.

– Το μείγμα που έχει δημιουργηθεί προσπαθώ να το πλάσω στη συνέχεια, κάνοντας μικρές μπουκίτσες.

– Μετά αλευρώνω τις μικρές μπουκίτσες που έχω δημιουργήσει.

– Για το τέλος, τοποθετώ τις μπουκίτσες μου στο τηγάνι για να τις τηγανίσω.

– Αυτό ήταν! Το φαγητό είναι έτοιμο για να καταναλωθεί.

Καλή όρεξη!

ΠΗΓΗ