Μην χασετε

«Ο σύζυγος μου έδιωξε το παιδί μας από το σπίτι επειδή είναι γκέι – έπρεπε να δώσω σ΄ αυτό το κ@θίκι ένα μάθημα»

Από singleparent.gr

Η Lynn είναι μια μητέρα που αποφάσισε να μοιραστεί την ιστορία της, μέσα από την πλατφόρμα του Reddit. Η ίδια διηγήθηκε στους χρήστες για το πως αποφάσισε να χωρίσει τον σύζυγό της, όταν εκείνος έδιωξε τον 15 γιο τους από το σπίτι, επειδή ήταν γκέι.

“Ο 15χρονος μου γιος έκανε coming out ως γκέι στον σύζυγό μου και ο σύζυγός μου τον έδιωξε από το σπίτι, όσο εγώ ήμουν στη δουλειά. Έλαβα ένα επώδυνο τηλεφώνημα από το μωρό μου που μου είπε τα πάντα. Επιτρέψτε μου να σας πω, πως είμαι πολύ τσαντισμένη. Έφυγα από τη δουλειά νωρίτερα και οδήγησα μέχρι το σπίτι μου, όπου είδα το μικρό μου αγόρι να κάθεται στο πεζοδρόμιο με όλα του τα ρούχα απέναντι από το σπίτι και ούρλιαζα…”, έγραψε η Lynn.

 

Advertisements

Στη συνέχεια περιέγραψε τι έγινε όταν συνάντησε τον σύζυγό της.

“Έδωσα σ΄αυτό τον μπάσταρδο ένα μάθημα και του είπα πως αν δεν μπορεί να είναι αρκετά άνδρας και να υποστηρίξει τον γιο του, τότε μπορεί να πάρει δρόμο και να βρει κάποια άλλη να του πληρώνει τους λογαριασμούς. Έβαλα τα πράγματα του παιδιού πίσω στο φορτηγάκι μου και πήγαμε σε ένα ξενοδοχείο, όπου βρισκόμαστε τώρα, μέχρι τη Δευτέρα που θα έρθουν να μας πάρουν οι γονείς μου για να μείνουμε μαζί τους. Δεν ξέρω πολλά για όλο αυτό το γκέι κομμάτι, πείτε μου τι μπορώ να κάνω για κάνω τον γιο μου να νιώσει ότι είναι αποδεκτός;”

“Λοιπόν, ακολούθησα τη συμβουλή σας. Πληρώνω γι΄αυτό το σπίτι κι έτσι αυτό το καθίκι θα φύγει σε λίγες μέρες κι ο γιος μου θα επιστρέψει στο σπίτι του. Αγόρασα στον γιο μου διάφορα pride πράγματα. Απ΄ότι φαίνεται έχει έναν φίλο εδώ και 7 μήνες και πρόκειται να τον γνωρίσω αύριο μέσω facetime και είμαι ενθουσιασμένη. Θα κάνω τα πάντα για να νιώσει ότι τον αγαπούν. 

 

H Lynn επέστρεψε γράφοντας περισσότερες πληροφορίες για το τι έγινε με τον (πρώην) σύζυγό της:

Advertisements

“Του τηλεφώνησα (σ.σ. στον σύζυγο) και ‘πολύ ευγενικά’ του υπενθύμισα σε ποιον ανήκει στο σπίτι και ποιος πληρώνει του λογαριασμούς και εκείνος ούρλιαζε για το πόσο τον χρειάζομαι … και μου ζήτησε να βρεθούμε από κοντά. Το έκανα αλλά επειδή δεν τον εμπιστεύομαι πήρα μαζί μου και ένα αξιαγάπητο ρόπαλο του μπέιζμπολ, σε περίπτωση που τα πράγματα πήγαιναν κάπως και έτσι βρεθήκαμε μπροστά από το σπίτι… 

…  Αυτός άρχισε να κλαίει σαν μωρό και να με παρακαλά να τον αφήσω να μείνει υποστηρίζοντας ‘πως δε θα βρεις άλλον άνδρα σαν κι εμένα’ κι εγώ του απάντησα πως ακριβώς γι΄αυτό τον διώχνω… Αφού έκλαιγε για ώρες έφυγε και τώρα εγώ κι ο γιος μου έχουμε αρκετά επιπλέον χώρο”.

 

Από singleparent.gr

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα