Μην χασετε

Ο εύκολος τρόπος να μην πάρεις κιλά από τις ατασθαλίες!

48 Ώρες! Αυτός είναι ο χρόνος που έχεις για να μην πάρεις κιλά! Έκανες την υπέρβαση εχθές; Έφαγες τα… «πάντα όλα»; Ποτέ δεν είναι αργά για να μην βάλεις το λίπος από το νόστιμο σουβλάκι ή τις θερμίδες από την λαχταριστή σοκολατίνα μια για πάντα στον οργανισμό σου.

Πρώτα απ’ όλα μην ανέβεις στη ζυγαριά. Το νούμερο σίγουρα δεν θα σου αρέσει και φυσικά θα σε αναστατώσει. Εκτός του ότι είναι παραπλανητικό. Μάθε πως αυτά τα κιλά, κατά κανόνα, είναι πλασματικά και μπορείς να τα αποβάλλεις. Αρκεί να μην αφήσεις το χρόνο να σε νικήσει. Οι επόμενες 48 ώρες είναι και οι πιο κρίσιμες.

Ότι τρώμε σήμερα, αποθηκεύεται έπειτα από 48 ώρες. Το γεγονός αυτό σημαίνει ότι έχουμε πάντοτε τη δυνατότητα να εξισορροπήσουμε τις παραπανίσιες θερμίδες που πήραμε την αμέσως επόμενη ή και μεθεπόμενη ημέρα. Μία με δυο μέρες σωστής και πειθαρχημένης διατροφής με φρούτα, σαλατικά και γιαούρτι ή γαλακτοκομικά θα επιτρέψει στο σχετικά ταλαιπωρημένο πεπτικό σύστημα να αποκτήσει γρήγορα την καλή του φυσική κατάσταση και να ξεπρηστείς.

πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα