Μην χασετε

Ζώδια Σήμερα 03/12: Νοσταλγοί της παλιάς εποχής – Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Η Σελήνη που συνεχίζει να βρίσκεται στον Καρκίνο θα αυξήσει τη νοσταλγία μας για τις παλιές καλές μέρες, αλλά τίποτα στην καθημερινότητά μας δε θυμίζει το παρελθόν, αφού, λόγω κορονοϊού και lockdown, έχει αλλάξει τελείως κι αυτό είναι κάτι που συναισθηματικά θα μας ρίξει, έστω και προσωρινά.

Ωστόσο, είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναρωτηθούμε τι έχει πιο πολύ σημασία στη ζωή μας κι αυτό είναι οι δικοί μας άνθρωποι, η οικογένειά μας ή τα πολύ κοντινά μας πρόσωπα, που θεωρούμε «οικογένεια», το χαμόγελό τους, η αγκαλιά τους κι όσο τους έχουμε δίπλα μας και είμαστε υγιείς, τότε δεν υπάρχει τίποτα που να μην ξεπερνιέται.  

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Καρκίνοι, είστε μέσα στη γλύκα και την καλή διάθεση, οπότε εύκολα κερδίζετε τη συμπάθεια των άλλων. Εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να πετύχετε τις προσωπικές σας επιδιώξεις.

Advertisements

Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι μην αρχίζετε τη γκρίνια και τις συγκρίσεις για το τι είχατε ή ίσχυε στη σχέση, την οικογένεια ή τη δουλειά σας. Το πώς διαμορφώνονται τώρα οι συνθήκες και τι μπορείτε να κάνετε έχει σημασία.

Δίδυμοι και Τοξότες μια ανησυχία για τα οικονομικά σας θα την έχετε, όμως η κάλυψη των συναισθηματικών σας αναγκών είναι πιο επιτακτική από ό,τι των υλικών σας.

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα