Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (4-12-2020)

Κριός

Σήμερα τυχόν εμπόδια ή δυσκολίες δεν πρόκειται να σας φρενάρουν ή να σας αποσυντονίσουν, θα καταφέρετε να ανταπεξέλθετε χωρίς απογοητεύσεις. Δυναμικότητα θα σας χαρακτηρίζει, θα είστε επικεντρωμένοι στις νέες προοπτικές και όχι στις παρελθοντικές αποτυχίες. Ο τρόπος σκέψης σας θα σας βοηθήσει να  οργανώσετε τη δράση σας,  στόχος σας θα είναι να προχωρήσετε μπροστά, η ανανεωμένη σας διάθεση θα σας οδηγήσει στις σωστές ενέργειες.

Ένα απρόοπτο άνοιγμα θα σας δώσει το έναυσμα να αλλάξετε τις επαγγελματικές σας συνθήκες, εσείς που δεν είστε ικανοποιημένοι από τη θέση ή το πόστο που έχετε, θα μπορέσετε να  διεκδικήσετε μια καλύτερη θέση.  Κάποιοι από εσάς  ίσως να πάρετε αποφάσεις που θα αφορούν τη μελλοντική σας πορεία, οι άμεσες ενέργειες θα σας βγουν σε καλό.

Ταύρος

Σήμερα διαφόρων ειδών δραστηριότητες και υποθέσεις θα σας απασχολήσουν, προσοχή να μην αγχωθείτε ή στρεσαριστείτε. Μη προσπαθήσετε να δώσετε εξαναγκαστικές λύσεις αυτό ενδεχομένως να σας μπλοκάρει. Θα σας διακατέχει έντονος ενθουσιασμός, θα έχετε την τάση να εστιάσετε στη θετική πλευρά των καταστάσεων, γεγονός που θα σας κάνει διαλλακτικούς, προσιτούς και  συνεργάσιμους. Μην αψηφήσετε και την αρνητική όψη της κάθε περίστασης, προνοήστε για την εμφάνιση απροόπτων δυσκολιών.

Δεν αποκλείεται να υπάρξει ευκαιρία για καινούργια επαγγελματική συνεργασία, προσοχή στις εξιδανικεύσεις, μελετήστε πολύ καλά τις προοπτικές. Σήμερα θα καταφέρετε να εκδηλωθείτε και να μιλήσετε ελεύθερα, η προσωπικότητα σας θα κερδίσει τις εντυπώσεις. Αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες, παίρνετε αποφάσεις, θα είστε σε θέση να κινηθείτε με  αμεσότητα.

Advertisements

Δίδυμοι

Σήμερα στοχεύστε και κινηθείτε με σκοπό να ανοίξετε νέα ενδεχόμενα επαγγελματικά και οικονομικά. Δημιουργικό θα είναι το σκεπτικό σας, πρακτικές οι ενέργειες σας, οι κινήσεις σας θα πρέπει να προνοούν για το μέλλον, μην εστιάσετε αποκλειστικά και μόνο στο παρόν. Κάποιοι από εσάς ενδεχομένως να επαναπροσδιορίσετε τους οικονομικούς σας στόχους καθώς και την επαγγελματική σας τακτική, σε θέματα που μέχρι στιγμής δεν είχατε καταφέρει να τα κλείσετε ή ολοκληρώσετε τώρα αλλάζετε σκοπιά και προσέγγιση.

Ζωτικότητα και αισιοδοξία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, ίσως να εμφανιστείτε υπερδραστήριοι, στις επαγγελματικές σας συναντήσεις θα ΄ρθουν να προστεθούν και οι κοινωνικές. Γεμάτο θα είναι το πρόγραμμα σας, οι διαφόρων ειδών επαφές που θα έχετε δε θα σας αφήσουν να ρουτινιάσετε ή να κλειστείτε στον εαυτό σας.

Καρκίνος

Σήμερα προσπαθήστε να κοντρολάρετε τις αντιδράσεις σας, σε εργασιακά θέματα ενδεχομένως να σας πιάσει ένα μικρό άγχος σχετικά με καταστάσεις που αφήσατε στην μέση ή που νιώθετε πως αδυνατείτε να τις διεκπεραιώσετε στις απαιτούμενες προθεσμίες. Θα έχετε τη θέληση να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας με τρόπο άμεσο και δημιουργικό, ωστόσο η εργασιακή σας στάση ίσως να μην ιδιαιτέρως συνεργάσιμη, ενδεχομένως να είναι κάπως αψυχολόγητη η συμπεριφορά σας.

Σήμερα προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχολογία σας σε ισορροπημένο επίπεδο, δείξτε προσοχή στις ψυχολογικές σας μεταπτώσεις, κυκλοθυμίες θα κάνουν την εμφάνιση τους. Καλό θα είναι να αποφύγετε πράξεις πανικού, διατηρήστε την αυτοσυγκράτηση σας, θα είναι λάθος οι σπασμωδικές ενέργειες

Advertisements

Λέων

Σήμερα δεν θα απουσιάζει η αυτοπεποίθηση και η μαχητική διάθεση, ωστόσο προσοχή σε κάποιες συγκεκριμένες περιπτώσεις ίσως να εμφανιστείτε κάπως ευέξαπτοι και νευρικοί. Σήμερα υπάρχει το ενδεχόμενο να παγιδευτείτε σε προκλήσεις ανταγωνισμού και να κινηθείτε εγωκεντρικά. Προσπαθήστε να οριοθετήσετε τον αρνητισμό, το πείσμα ή την εμπάθεια, αποφύγετε την υπερβολή στις αντιδράσεις σας.

Η διορατικότητα και η διαύγεια σας θα σας βοηθήσουν να διεκπεραιώσετε γρήγορα και επιτυχώς τις εργασιακές σας υποχρεώσεις, σας δίνω τη συμβουλή να μην αγχωθείτε, κινηθείτε μεθοδικά. Ασχοληθείτε με τα πρόσωπα που εμπιστεύεστε και υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον θα καταφέρετε να ανανεώσετε τη ψυχολογία σας και να ξεκουράσετε τη σκέψη σας.

Παρθένος

Σήμερα ίσως να υπάρξουν κάποιες μικροδυσκολίες που θα φέρουν καθυστερήσεις στα σχέδια σας, ωστόσο δε θα πρέπει να αφήσετε την απογοήτευση ή τον εκνευρισμό να σας οδηγήσουν στην οπισθοχώρηση. Εσείς μείνετε πιστοί και σταθεροί στα πλάνα σας, διατηρήσετε την αυτοπεποίθηση σας, δείξτε την απαιτουμένη υπομονή και επιμονή. Ενδεχομένως χρειαστεί να κοπιάσετε προκειμένου να φτάσετε στον στόχο σας,  μη το βάλετε κάτω οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν θα αλλάξουν τα δεδομένα, αποφύγετε ανυπομονησίες και τάσεις ηττοπάθειας.

Η αγχωμένη σκέψη θα δημιουργήσει βουνά που δεν υπάρχουν, έρχονται ανοίγματα τόσο σε επαγγελματικά θέματα όσο και σε προσωπικά, φανείτε αισιόδοξοι και διαλλακτικοί. Σε οικονομικά θέματα αποφύγετε ρίσκα και πράξεις αβέβαιου αποτελέσματος, σήμερα κινηθείτε εκ του ασφαλούς, αφήστε τα γεγονότα να κινηθούν από μόνα τους χωρίς παρεμβολές.

Ζυγός

Σήμερα αποβάλετε τον πεσιμισμό και την μεγαλοποίηση κάποιων δύσκολων περιστάσεων, προσπαθήστε να εστιάσετε στη θετική όψη των καταστάσεων. Εσείς οι ψυχολογικά ταραγμένοι ή στρεσαρισμένοι για σήμερα τουλάχιστον καλό θα είναι να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που σας ασκούν ψυχολογική πίεση, ελλοχεύει κίνδυνος να σας οδηγήσουν σε αντιδραστικές κινήσεις που ίσως αργότερα να μετανιώσετε που τις πράξατε. Προσπαθήστε να κρατήσετε ελεγχόμενες τις αντιδράσεις και τις εξάρσεις σας, διατηρήστε αισιόδοξο κλίμα στην ψυχολογία σας.

Advertisements

Κάντε το βήμα να συναντηθείτε και να επικοινωνήσετε, ενισχύστε την κοινωνική σας διάθεση. Μείνετε  μακριά από ανθρώπους που δεν εμπιστεύεστε, συνδεθείτε περισσότερο με τα αγαπημένα ή οικογενειακά σας άτομα. Αν εκφραστείτε με ειλικρίνεια και αυθορμητισμό θα καταφέρετε να βρείτε την συναισθηματική κατανόηση που χρειάζεστε.

Σκορπιός

Σήμερα επικεντρωμένοι θα είστε στους στόχους σας, δε θα παρεκκλίνετε από τους αρχικούς σκοπούς σας,  αναζητήσετε πρακτικές λύσεις, θα περάσετε σε υλικές διεκδικήσεις, ωστόσο  σας δίνω τη συμβουλή να αποβάλετε την εσωτερική πίεση και τις αγχωμένες σκέψεις, καλό θα είναι να μην είστε αυστηροί με τον εαυτό σας. Προσπαθήστε να δείξετε εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που σας περιβάλουν, αποβάλετε την καχύποπτη σκέψη.

Στα εργασιακά σας ζητήματα προτιμήστε την εποικοδομητική συνεργασία και όχι τον ανταγωνισμός, καλό θα είναι να είστε συγκαταβατικοί και πρόθυμοι να μοιραστείτε ιδέες και σκέψεις. Θετική απάντηση θα λάβετε σε μια συγκεκριμένη πρόταση που θα κάνετε. Οι επαφές σας θα είναι δημιουργικές, θα προκύψουν συζητήσεις σχετικά με τη μελλοντική σας πορεία.

Τοξότης

Σήμερα ενδεχομένως να εμφανιστούν πολλές υποχρεώσεις μαζεμένες, δε θα θελήσετε πιέσεις και άγχος. Σε περίπτωση που υπάρχουν καταστάσεις ή συνθήκες που σας δυσανασχετούν, καλό θα είναι να τις χειριστείτε με μέθοδο και όχι με αντιδραστικά ξεσπάσματα.  Αν διατηρήσετε  συνετή τη σκέψη σας θα καταφέρετε να αναδιοργανωθείτε, αποφύγετε τις εγωκεντρικές ενέργειες, κινηθείτε πατώντας γερά στο έδαφος.

Σε τόνωση θα βρίσκονται η αισιοδοξία ο δυναμισμός και η αυτοπεποίθηση σας, επιχειρείστε να υλοποιήσετε τα σχέδια και τους προγραμματισμούς σας, ωστόσο προετοιμαστείτε και για το ενδεχόμενο να βρείτε κάποιες δυσκολίες στο δρόμο σας, μη πειστείτε πως όλα θα είναι εύκολα και απλά. Σε οικογενειακά θέματα εσείς που θέλετε να κατευθύνετε την πορεία των γεγονότων, κρατήστε στάση διπλωματική και συγκαταβατική, προσπαθήστε να δικαιολογήσετε κάποιες καταστάσεις.

Αιγόκερως

Σήμερα προσοχή στις εσωτερικές αντιφάσεις και εξάρσεις, δεν είναι ανάγκη να δώσετε πολύ μεγάλη σημασία στα πρόσωπα και στις καταστάσεις που σας δυσανασχετούν.  Κάπως ανοργάνωτες θα είναι οι σκέψεις και οι πράξεις σας, προσπαθήστε να διατηρήσετε τις αντιδράσεις σας χαλαρές και ισορροπημένες. Ελέγξτε την ορμητικότητα που θα υπάρξει στις ενστικτώδεις αντιδράσεις σας, για σήμερα κάντε και λίγο τα στραβά μάτια.

Μάλλον δε θα είστε σε θέση να δείξετε ανεκτικότητα σε απόψεις που δεν συμφωνούν με τις δικές σας, αποφύγετε τις συγκρούσεις. Προσοχή στις επαγγελματικές διαφωνίες, κρατήστε διπλωματική στάση, καλό θα είναι να μην φανείτε αδιάλλακτοι και ασυμβίβαστοι. Εστιάστε στις φιλικές παρέες και συζητήσεις, αφήστε τη σκέψη σας να χαλαρώσει, δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε με θέματα που σας δημιουργούν εσωτερική πίεση.

Υδροχόος

Από σήμερα βάζετε τέλος στις χρονοτριβές, θα νιώσετε την ανάγκη για σταθεροποίηση και άμεση πρακτική δράση. Ουσιαστικά αυτό που θα θελήσετε είναι να ασφαλίσετε τα εισοδήματα σας, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι δυναμισμός και επίμονη προσπάθεια. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές, ωστόσο για να μην βρείτε φραγμούς στους σχεδιασμούς σας θα πρέπει να κινηθείτε με υπομονή κι όχι με βιασύνη. Οι προβληματισμένοι βρίσκετε νέους διεξόδους τόσο σε εργασιακά θέματα όσο και σε οικονομικά, βάζετε σε τάξη τις υποθέσεις σας.

Εσείς που θέλετε να αλλάξετε τα δεδομένα σας, η εσωτερική σας ορμή θα σας οδηγήσει σε πράξεις ανατροπής, ωστόσο προσοχή στον δείχτη επικινδυνότητας, καλό θα είναι να μην βγείτε έκτος ορίων. Ένα συμβάν θα σας δώσει την ευκαιρία να απαλλαγείτε από πρόσωπα που φρενάρουν τη δράση σας.

Ιχθύς 

Σήμερα θα αναδιοργανωθείτε, δεν θα παρασυρθείτε από παρελθοντικά αποτελέσματα, παίρνετε την απόφαση να κοιτάξτε μπροστά. Εσείς που έχετε προβλήματα και αναζητάτε λύσεις, οι συνθήκες θα γίνουν ευνοϊκές θα καταφέρετε να ορθοποδήσετε και να βγείτε από τυχόν αδιέξοδα. Σας παροτρύνω να κάνετε πράξη τη σκέψη σας θα υπάρξουν ουσιαστικά ενδεχόμενα άμεσης βελτίωσης, θα σημειωθεί άνοιγμα για επαγγελματική εξέλιξη.

Οι προτάσεις που θα γίνουν θα είναι σκεπτόμενες και όχι επιπόλαιες, δώστε βάση, μη παραβλέψετε τις προοπτικές. Εσείς που θέλετε να επεκτείνετε τους στόχους σας, θα είστε εφοδιασμένοι με αισιοδοξία, νέες ιδέες και σωστή κρίση, μην αφήσετε τον χρόνο να πάει χαμένος, κινηθείτε αποφασιστικά.

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα