Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (3-12-2020)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα δε θα διστάσετε να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά. Θα υπάρξει μια νέα eρωτική γνωριμία που θα έχει μελλοντικές προδιαγραφές. Δυναμική και επικοινωνιακή θα είναι η στάση σας, με έντονη την ανάγκη να εκφράσετε ξεκάθαρα σκέψεις και συναισθήματα. Σε περίπτωση που νιώθετε άγχος σχετικά με eρωτικά θέματα μελλοντικής εξέλιξης, σας δίνω τη συμβουλή να το αποβάλετε, δείξτε εμπιστοσύνη στη τύχη σας.

Advertisements

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, φεύγουν ανασφάλειες και αναστολές, θα αποκτήσετε έναν κάπως πιο δυναμικό τρόπο σκέψης και δράσης. Σε προσωπική συνάντηση θα σας δοθεί η ευκαιρία να κλείσετε αρνητικές eρωτικές καταστάσεις, με δικές σας πράξεις θα περάσετε σε συζητήσεις ξεκαθαρίσματος και ριζικών λύσεων. Τώρα θα καταφέρετε να βρείτε την άκρη του νήματος και να ξεκινήσετε καινούργια eρωτική πορεία. Σήμερα δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να πείτε το ‘‘ναι’’ σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, η όψη της ημέρας θα φέρει ξαφνικό eρωτικό άνοιγμα. Θερμά λόγια θα ζεστάνουν την καρδιά σας, θα σας γεμίσουν χαρά και αυτοπεποίθηση. Αισιόδοξη θα είναι η σκέψη σας, οι διαθέσεις σας θα είναι έτοιμες για πράξεις άμεσες και τολμηρές. Κάντε το πρώτο βήμα σχετικά με μια eρωτική υπόθεση που σας απασχολεί και θα δείτε πως δεν πρόκειται να απογοητευτείτε. Συζήτηση με πρόσωπο eρωτικού ενδιαφέροντος θα φέρει νέο eρωτικό ξεκίνημα στην ζωή σας.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα θα εμφανιστείτε δραστήριοι, ενεργητικοί και παρορμητικοί. Τώρα θα νιώσετε την ανάγκη να κινηθείτε και να διεκδικήσετε, οι προσπάθειες σας δεν πρόκειται να πέσουν στο κενό. Θα είστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση, τολμηροί θα φανείτε στα νέα eρωτικά ενδεχόμενα που θα υπάρξουν. Δε θα απορρίψετε προτάσεις, με θερμό μάτι θα δείτε τις νέες eρωτικές προκλήσεις. Έντονη θα είναι η διάθεση σας για φλερτ, ένα καινούργιο πρόσωπο μέσω διαδικτύου θα καταφέρει να σας τραβήξει την προσοχή.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, σήμερα τολμηρή θα εμφανιστεί η καρδιά σας, ορμητικότητα και ενθουσιασμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Θα σας δοθεί ευκαιρία να κερδίσετε το ενδιαφέρον του προσώπου που σας απασχολεί, αν σκέπτεστε να περάσετε σε εξομολογήσεις να το κάνετε, όσο πιο άμεσοι γίνετε, τόσο πιο γρήγορα αυτό το άτομο θα σταθεροποιηθεί στο πλάι σας. Εσείς που είστε σε δεσμό, ένα απρόοπτο συμβάν θα σας δώσει μεγάλη χαρά, κλείνει μακροχρόνιο εμπόδιο.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, ζωτικότητα και θετική ενέργεια θα είναι τα στοιχεία που θα σας χαρακτηρίζουν, θα πάρετε την απόφαση να κυνηγήσετε δυναμικούς στόχους. Ξεκαθαρίσματα και επανασυνδέσεις θα προκύψουν από τις συζητήσεις που θα κάνετε, καταφθάνει τελεσίδικη και θετική κατάληξη. Συναισθηματικές αποκαλύψεις θα σας βοηθήσουν να πάρετε τα πάνω σας, σήμερα θα διεκδικήσετε και θα βγείτε κερδισμένοι. Με πρώην eρωτικό σας ταίρι θα καταφέρετε να διορθώσετε τα παλιά λάθη, ξεκινάτε καινούργια eρωτική πορεία.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, όσοι από εσάς είχατε καταθέσει τα όπλα, τώρα θα αποκτήσετε τη διάθεση να περάστε και πάλι στη μάχη της διεκδίκησης. Με συνετή επιμονή και ώριμη αυτοπεποίθηση θα καταφέρετε να κατευθύνετε τις eρωτικές σας υποθέσεις στα δικά σας μέτρα και σταθμά. Τολμηρή αποφασιστική και δυναμική θα είναι η στάση σας, με θερμό τρόπο θα πλησιάσετε πρόσωπο, που τελικά δε θα αρνηθεί να κάνει το βήμα να σας γνωρίσει όσο καλυτέρα μπορεί.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, σήμερα θα χαρακτηρίζεστε από διορατικότητα, δυναμισμό και δυνατό ένστικτο. Με άμεση αποφασιστικότητα θα περάσετε σε τελεσίδικες πράξεις, αυτοπεποίθηση και μαχητικό πείσμα θα εμφανίσετε στις αντιδράσεις σας. Σήμερα θα κλείσετε επιτυχώς σοβαρές eρωτικές συζητήσεις περί επανασύνδεσης ή δέσμευσης. Για εσάς τους eρωτικά ελεύθερους και μόνους ένα γοητευτικό πρόσωπο θα εισβάλει στη σκέψη σας που πολύ γρήγορα θα περάσει και στην eρωτική σας καθημερινότητα.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα θα υπάρξει έντονη κινητικότητα, στόχος σας θα είναι να ταχτοποιήσετε οτιδήποτε αιωρείται, είτε πρόκειται για αισθήματα είτε για πρόσωπα. Η μέρα, θα σας φέρει έντονες eρωτικές εξελίξεις που δεν αποκλείεται να καταλήξουν σε έναρξη eρωτικής σχέσης. Θερμή συναισθηματική συζήτηση που θα ανοίξετε με πρόσωπο eρωτικού ενδιαφέροντος θα λύσει μπερδεμένες καταστάσεις δίνοντας νέα κατεύθυνση στην eρωτική σας πορεία.

Advertisements

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, σήμερα θα καταφέρετε να ταχτοποιήσετε και μάλιστα με επιτυχία ένα συγκεκριμένο eρωτικό σας ζήτημα, με πρόσωπο που οι σχέσεις σας κρατάνε από το παρελθόν. Θα είστε σε θέση να αποδείξετε πως αυτή τη φορά ότι υποσχεθείτε θα καταφέρετε να το τηρήσετε. Στοχευμένες θα είναι οι κινήσεις σας, μεθοδικές οι πράξεις σας, θα εστιάσετε στο eρωτικό πρόσωπο που επιθυμείτε και τίποτα δεν πρόκειται να πάει στραβά. Καταφθάνει ευχάριστο αποτέλεσμα που αναμένατε καιρό.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, έντονη θα είναι η διάθεση σας για δραστηριότητες, αναζητήσεις, και νέες διεκδικήσεις. Θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη να μην αρκεστείτε στο περιστασιακό, αλλά να κυνηγήσετε το μελλοντικό και το εξελίξιμο. Τολμηρή και εκδηλωτική θα είναι η eρωτική σας συμπεριφορά, θα είστε δεχτικοί σε προτάσεις που θα σας κάνει πρόσωπο eρωτικού ενδιαφέροντος. Η ζεστή και αποκαλυπτική σας διάθεση θα σας φέρει ευχάριστες εξελίξεις, θα βρεθείτε πολύ κοντά σε έναρξη σταθερής eρωτικής σχέσης.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, η σημερινή όψη θα σας εφοδιάσει με αποφασιστικότητα και συνειδητοποιημένη σοβαρότητα, θα έχετε εμπιστοσύνη στην κρίση σας και δεν πρόκειται να πέσετε έξω. Θα φανείτε άμεσοι και εκδηλωτικοί, με ωριμότητα θα χειριστείτε κρίσιμα eρωτικά σας ζητήματα. Αισιόδοξος θα είναι ο συναισθηματικός σας κόσμος, θερμές οι eρωτικές σας διαθέσεις, σήμερα αν στοχεύσετε στην επανασύνδεση να είστε σίγουροι πως θα τα πάτε μια χαρά. Προμηνύεται καινούργιο ξεκίνημα με πρόσωπο από τα παλιά.

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα