Μην χασετε

Εύη Καραγιάννη: Ο μεγάλος έρωτας με τον Κώστα Βουτσά, η μάχη με τον καρκίνο και ο μονάκριβός γιος, Άνθιμος Ανανιάδης

Ο έρωτάς και ο γάμος της Εύης Καραγιάννη με τον αείμνηστο Κώστα Βουτσά αποτέλεσαν τον σημαντικότερο «σταθμό» της, καθώς σε αυτόν βρήκε τον άνδρα της ζωής της, αλλά μαζί του ανακάλυψε και το ταλέντο της στην υποκριτική.

Η Εύη Καραγιάννη, μητέρα του Άνθιμου Ανανιάδη, μιλώντας για τον γιο της συγκινείται και με περηφάνια αναφέρεται στην καλλιτεχνική του πορεία. Τέλος, η γνωστή ηθοποιός εξομολογείται τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, καταφέρνοντας να βγει νικήτρια!

 

Μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή σας αποτέλεσαν ο Κώστας Βουτσάς και ο γάμος σας. Τι θυμάστε από τον αείμνηστο ηθοποιό;

Κάθε μέρα, μα κάθε μέρα, είναι στην καρδιά μου. Γιατί; Γιατί ήταν ο πιο χαρισματικός άνδρας, σύζυγος, πατέρας, ηθοποιός. Είχε τρόπο έξυπνο γλυκό, τρυφερό, ώστε να μου δίνει την αγάπη του απλόχερα.

Advertisements

 

Σήμερα τι ρόλο παίζει ο έρωτας στη ζωή σας; Υπάρχει;

Υπάρχει. Δεν γίνεται να μην υπάρχει. Απλώς, η προσωπική μου ζωή είναι ερμητικά κλειστή λόγω συνθηκών.

Θα ήθελα να αναφερθούμε στη γενναία μάχη που δώσατε με τον καρκίνο. Τι θυμάστε από αυτή την περίοδο και τι μήνυμα θα θέλατε να δώσετε στους αναγνώστες μας;

Σκληρή και δύσκολη εποχή… Δοκιμάστηκαν οι αντοχές μου. Η πίστη μου στον Θεό και οι καλοί γιατροί που με φρόντισαν με βοήθησαν πολύ. Θεωρώ ότι ήταν η πιο ευλογημένη εποχή για μένα. Μεγάλη ευλογία οι δοκιμασίες: Πλησιάζεις τον Θεό και παράλληλα προσπαθείς να γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος, μέσα από τις ατέλειες.

Μεγάλη σας αδυναμία, ο γιος σας Άνθιμος Ανανιάδης. Πώς σχολιάζετε την καλλιτεχνική του πορεία και πώς είναι ο Άνθιμος έξω από τα φώτα της δημοσιότητας, ως παιδί;

Ο μονάκριβός μου και λατρεμένος μου! Η ζωή είναι δική του, όπως και η καριέρα του. Σέβομαι οτιδήποτε αποφασίζει. Του δίδαξα να έχει πίστη στον Θεό, αρχές και αξίες. Τα υπόλοιπα είναι δικά του. Εύχομαι να έχει επιτυχίες σε ό,τι κάνει, τον θαυμάζω πάντα, γιατί είναι καταπληκτικός επαγγελματίας.

 

Advertisements

Θα ήθελα να αναφερθούμε στις εκπομπές σας που κάνετε στο YouTube, «Mε την Εύη». Θα σας ενδιέφερε η εκπομπή σας να προβληθεί και τηλεοπτικά;

Δεν σταματώ το θέατρο. Οι εκπομπές «Με την Εύη» ξεκίνησαν γιατί μου αρέσει να διατηρώ την επαφή μου με τον κόσμο. Επειδή αγαπώ την αλήθεια, μου αρέσει να λέμε τα πράγματα ως έχουν. Γνωρίζουμε την προσωπικότητα και ιδιότητα καθενός ως επαγγελματία και ως ανθρώπου. Μαζί με τον εξαιρετικό μου συνεργάτη, τον μοναδικό Αθηνόδωρο Πολυχρονίδη, που τον θαυμάζω και τον ευχαριστώ, προσπαθούμε να έχει αυτή η εκπομπή αλήθεια, ποιότητα και εποικοδομητικό χαρακτήρα. Και βέβαια με ενδιαφέρει η τηλεόραση. Δεν αποκλείω προτάσεις.

 

Κλείνοντας, ποια είναι τα όνειρά σας για το μέλλον;

Δεν σχεδιάζω μακριά… Σίγουρα, σκέφτομαι να ξανανέβει το «Fragile», γιατί έχει μεγάλη επιτυχία και, πάνω απ’ όλα, είναι «η ζωή μου»! Τα κείμενα τα έγραψε η Δόμνα Ζαφειροπούλου, η σκηνοθεσία, ο φωτισμός, η μουσική είναι του Δημήτρη Αδάμη. Το βιβλίο μου, «Εύη», είναι σχεδόν έτοιμο. Θεωρώ πως έχει πολλά μηνύματα να δώσει. Απλά προτιμώ να βγει σε μια εποχή πιο ελεύθερη, που θα μπορούμε πάλι να αγκαλιάσουμε ο ένας τον άλλον!

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα