Μην χασετε

Γιατί δημιουργείται κρίση στις σχέσεις

Όλοι βιώνουμε τους γρήγορους ρυθμούς ζωής και την ένταση της καθημερινότητας. Μας διακατέχει η αγωνία να ανταπεξέλθουμε στα επαγγελματικά, στις υποχρεώσεις, στις σχέσεις και γενικά καταβάλλουμε υπεράνθρωπη προσπάθεια για να προλάβουμε τις εξελίξεις. Όλα αυτά έχουν αντίκτυπο στη σχέση με το σύντροφό μας. Για αυτό και παρακάτω σας παραθέτουμε μερικά πράγματα που επηρεάζουν την προσωπική σας ζωή και οδηγούν τις ερwτικές σχέσεις σε κρίση.

Advertisements

Ο τρόπος που αντιμετωπίζετε τη σχέση σας. Η ένταση, το άγχος εκδηλώνεται με τρόπο αρνητικό και επιθετικό κάποιες φορές. Όταν είναι κάποιος αγχωμένος αλλάζει όλη του η συμπεριφορά απέναντι στη σχέση. Θέλει λοιπόν προσοχή ο τρόπος που συμπεριφέρεστε στο σύντροφό σας, καθώς εκείνος δεν φταίει. Αντιθέτως, το μόνο που θέλει είναι σας χαλαρώσει και να σας αποφορτίσει.

Η αυτοπεποίθησή σας. Είναι από τα πιο σημαντικά σημεία που μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα. Ένα άτομο που είναι αγχωμένο νιώθει ανασφάλεια, αν θα τα καταφέρει. Αρχίζει να γίνεται πιο ευάλωτο και πιο συναισθηματικά ευαίσθητο.

Η εικόνα σας. Όταν κάποιος είναι στρεσαρισμένος πολλές φορές δεν προσέχει την εξωτερική του εμφάνιση, με αποτέλεσμα να χάνει το ερwτικό του ενδιαφέρον.

Η σ∈ξουαλική διάθεση. Φυσικά και πλήττετε εξαιτίας της στρεσογόνου καθημερινότητας. Οικονομική κρίση, δουλειά, παιδί, υποχρεώσεις δεν αφήνουν περιθώρια για ελεύθερο χρόνο. Με αποτέλεσμα το μόνο που έχει ανάγκη είναι ξεκούραση και όχι βραδιές έντονου πάθους.

Η απόκτηση παιδιού. Αν η απόκτηση οικογένειας γίνεται υπό συνθήκες πίεσης και προγράμματος, είναι φυσικό να μπλοκάρετε σ∈ξουαλικά. Χαλαρώστε και προσπαθήστε να διαχειριστείτε το άγχος σας. Οι καταστάσεις δεν είναι εύκολες αλλά δεν αντιμετωπίζονται καλύτερα με το να νιώθετε στρεσαρισμένοι.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα