Μην χασετε

Αυτό είναι το trick για να μην χαλαρώνουν οι μπούκλες σας

Αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που δημιουργούν μόνες τις μπούκλες στα μαλλιά τους πρέπει να σας δώσουμε τα συγχαρητήρια μας. Κι αυτό γιατί εμείς κάθε φορά που θέλουμε να τις αποκτήσουμε πρέπει να κλείσουμε ραντεβού στον κομμωτή μας. Τα καταφέρνετε τέλεια μεν αλλά έχετε ένα μικρό παράπονο. Δεν μένουν στη θέση τους για πολύ και ειδικά τώρα που η υγρασία είναι αυξημένη. 

Προσπαθείτε να καταλάβετε το λάθος που κάνετε και φυσικά το έχετε συζητήσει με τον hairstylist. Είστε σίγουρες πως χρησιμοποιείτε τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης που δεν βαραίνουν την τρίχα. Παράλληλα απλώνετε πάντα σπρέι προστασίας από τη θερμότητα. Κι επίσης δείχνουν τέλειες στην αρχή.

Οι ειδικοί λοιπόν σας προτείνουν να ακολουθήσετε το αγαπημένο τους  vintage τρικ με τα clips. Θα πρέπει αρχικά να τα αποκτήσετε. Θα τα βρείτε σίγουρα στο beauty κατάστημα και ακόμη καλύτερα σε ένα με επαγγελματικά προϊόντα κομμωτηρίου.

Αφού έχετε λοιπόν τα clips στα χέρια σας πάρτε κάθε τούφα ξεχωριστά τυλίξτε τη και στερεώστε τη με το clip. Αφού ολοκληρώσετε τη διαδικασία με όλα τα μαλλιά σας, ψεκάστε μικρή ποσότητα spray φιξαρίσματος και αφήστε μέχρι να ετοιμαστείτε.

Advertisements
Μόλις ντυθείτε και δημιουργήσετε το μακιγιάζ βγάλτε απαλά τα clips από τα μαλλιά σας. Είστε έτοιμες.
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα