Μην χασετε

Ένας έξυπνoς τρόπoς για να χρησιμοποιήσετε μια επιφάνεια κοπής εκτός κουζίνας

Όλοι γνωρίζουμε πόσο πρακτικές είναι οι επιφάνειες κοπής στην κουζίνα. Γνωρίζατε, όμως, πως μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε και εκτός αυτής και μάλιστα με θεαματικά αποτελέσματα;

Advertisements

Σκεφτείτε τη λειτουργία τους

Πρόκειται ουσιαστικά για μια επιφάνεια η οποία εξυπηρετεί στο να κόψετε τα λαχανικά σας και άλλες τροφές και να μειώσει την ακαταστασία της κουζίνας σας. Οι επιφάνειες κοπής, λοιπόν, είναι ακριβώς αυτό: επιφάνειες που μειώνουν την ακαταστασία. Γι αυτό είναι και ιδανικές για να τις χρησιμοποιήσετε σε ένα άλλο μέρος του σπιτιού που συχνά οι επιφάνειες λείπουν και οι πιθανότητες ακαταστασίας είναι αυξημένες: το μπάνιο σας.

Οι επιφάνειες κοπής είναι ακριβώς αυτό: επιφάνειες που μειώνουν την ακαταστασία.

Γιατί πρέπει να έχετε μια επιφάνεια κοπής στο μπάνιο σας

Η σκέψη είναι απλή. Όπως τοποθετείται μια γέφυρα πάνω από νερό, έτσι μπορείτε κι εσείς να τοποθετήσετε μια επιφάνεια πάνω από τον νιπτήρα σας. Μάλιστα αν την βάλετε σωστά δεν θα περιορίσει καν την πρόσβασή σας στη βρύση. Έπειτα μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για να ακουμπήσετε το νεσεσέρ με τα καλλυντικά σας (ή ακόμα και να αραδιάσετε τα καλλυντικά σας πάνω της για ευκολία στη χρήση) και να περιορίσετε τα «ατυχήματα» από το ρουζ ή το makeup αποκλειστικά στον χώρο του νιπτήρα σας. Είναι επίσης ιδανική για να ακουμπάτε την βούρτσα σας όταν ισιώνετε τα μαλλιά σας.

Τοποθετήσετε μια επιφάνεια πάνω από ένα μέρος του νιπτήρα σας.

Το κόλπο αυτό λειτουργεί πολύ καλύτερα με τις πλαστικές επιφάνειες κοπής καθώς στερεώνονται με μεγαλύτερη ασφάλεια πάνω στην επιφάνεια του νιπτήρα. Αφού τελειώσετε μπορείτε να τοποθετήσετε την επιφάνεια όρθια σε οποιοδήποτε σημείο του μπάνιου – μπροστά από τον καθρέπτη, σε κάποιο ντουλάπι, κλπ – και να την ξαναβγάλετε όταν την χρειαστείτε.

ΠΗΓΗ

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα