Μην χασετε

Ζώδια Σήμερα 14/09: Ένα κενό που μεγαλώνει – Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Πολύ πιθανό να χάσουμε τα αβγά και τα πασχάλια, σήμερα, καθώς ο Ήλιος στην Παρθένο κάνει αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, μπερδεύοντάς μας και σπέρνοντας αμφιβολίες και ερωτηματικά για κινήσεις, πρόσωπα και καταστάσεις.

Advertisements

 

Αρκετοί θα φανούν κατώτεροι των περιστάσεων, οι ψευδαισθήσεις, οι εξαπατήσεις, οι λανθασμένες εκτιμήσεις και οι απογοητεύσεις έχουν τον πρώτο λόγο, ενώ οι παγίδες, οι εξαπατήσεις, τα ψέματα και οι δικαιολογίες μπορεί να φανερωθούν και να κληθούμε σε… απολογία!

Χρειάζεται να έχουμε τα μάτια μας δεκατέσσερα γιατί κινδυνεύουμε να πέσουμε θύματα απάτης, αλλά και να διαπιστώσουμε ότι οι προσπάθειές μας για διάφορα ζητήματα έπεσαν στο κενό.

 

 

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Παρθένοι, Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθύες, το νου σας! Τίποτα και κανείς δεν είναι όπως φαίνεται γι’ αυτό μην τρέφετε υψηλές προσδοκίες γιατί θα διαψευστείτε οικτρά.

Advertisements

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, η απογοήτευση είναι κοντά, καθώς θα ανακαλύψετε ότι κάποια άτομα σας πουλούσαν φύκια για μεταξωτές κορδέλες είτε στα οικονομικά είτε στα eρωτικά σας.

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα