Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (14-9-2021)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, ευχάριστες συνομιλίες θα ανανεώσουν τη διάθεσή σας, σήμερα οι επαφές σας θα είναι αισιόδοξες. Eρωτική αναστάτωση θα φέρει στην καρδιά σας ένα απρόοπτο γεγονός και επειδή θα το χειριστείτε με ρομαντική και απελευθερωμένη διάθεση, να είστε σίγουροι πως θα έχει αίσια κατάληξη. Σήμερα δεν αποκλείεται να λάβετε κάλεσμα συμφιλίωσης ή επανένωσης με πρώην eρωτικό σας ταίρι, με θερμά λόγια θα ξεκινήσει η προσωπική σας συνάντηση, θα είναι πολύ πιθανό να καταλήξετε σε δωμάτιο για δύο.

 

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας απελευθερώσει από φοβίες και αναστολές, είστε στη χρονική στιγμή που θα βρείτε τη λύση που αναζητάτε. Αυθόρμητη και δυναμική θα είναι η στάση σας, θα έχετε τη διάθεση να ζήσετε όμορφες ισορροπημένες eρωτικές στιγμές. Ένα συμβάν θα σας δώσει το έναυσμα να στοχεύσει η καρδιά σας σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, η θερμή και ευγενική σας προσέγγιση θα φέρει ευχάριστο αποτέλεσμα. Φανερώστε το eρωτικό σας ενδιαφέρον θα βρείτε ανταπόκριση, θα υπάρξει άνοιγμα για σταθερή eρωτική σχέση.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι,η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να εκφράσετε ελεύθερα και αυθόρμητα αυτά που σκέπτεστε και νιώθετε. Συγκροτημένη θα είναι η σκέψη σας, με ειλικρινείς συζητήσεις θα καταφέρετε να κλείσετε ανοιχτά eρωτικά ζητήματα. Το διανοητικό σας επίπεδο θα βρίσκεται σε υψηλό σημείο, δίνοντας σας τη δυνατότητα να υπερισχύσετε σε διαλόγους, εσείς που επιδιώκετε επανασύνδεση θα βρείτε τρόπο να φέρετε το πρώην ταίρι σας στα δικά σας νερά. Σήμερα θα υπάρξουν οριστικά ξεκαθαρίσματα και άμεσες λύσεις.

Advertisements

 

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα εμφανιστείτε συναισθηματικοί, συγκαταβατικοί και επικοινωνιακοί, σήμερα θα καταφέρετε να αναδείξετε μια πρόσχαρη προσωπικότητα. Ο αυθορμητισμός και η άνεση που θα έχει η στάση σας θα φέρει νέα πρόσωπα στη ζωή σας, σήμερα θα σημειωθεί άνοιγμα καινούργιας eρωτικής γνωριμίας. Εσείς που είστε αρκετό καιρό μόνοι, ανανεώστε το στυλ σας, επιμεληθείτε την εμφάνιση σας, τυχαία συμβάντα θα δημιουργήσουν ξαφνικές γνωριμίες με ευχάριστη κατάληξη.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, απελευθερωμένο θα είναι το πνεύμα σας, ζωηρή η σκέψη σας, θα οδηγηθείτε σε πράξεις που θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από συντηρητικές καταστάσεις. Eρωτικές ανατροπές θα φέρει στην καρδιά σας πρόσωπο που ενδέχεται να το ερωτευτείτε. Ένα ραντεβού έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα της καρδιά σας. Θα ακουστούν λόγια που θα σας ωθήσουν σε νέα eρωτική κατεύθυνση, η μέρα σας θα κλείσει με προοπτική καινούργιας eρωτικής σχέσης.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, ειλικρίνεια και εξωστρέφεια θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, η θερμή στάση που θα κρατήσετε σε πρόσωπο eρωτικό θα αναθερμάνει τα αισθήματα σας. Περνάτε σε αλλαγές και σε σοβαρές υποσχέσεις, θα σας διακατέχει μια ανεξέλεγκτη ανάγκη να φανερώσετε σκέψεις, προβληματισμούς, και αισθήματα. Θα έχετε επικοινωνιακό ενδιαφέρον γι’ αυτό πολύ γρήγορα και εύκολα θα πιάσετε κουβέντα με πρόσωπο που θα γνωρίσετε για πρώτη φορά, και που eρωτικά δε θα σας αφήσει αδιάφορους.

 

Advertisements

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η σημερινή αστρολογική όψη θα ενισχύσει τη διαίσθηση και τη φαντασία σας, οι συζητήσεις θα είναι αναλυτικές θα είστε σε θέση να ψυχολογήσετε το ταίρι σας. Σήμερα θα ξεδιπλώσετε τη συναισθηματική πλευρά του χαρακτήρα σας, θα κινηθείτε με ευαισθησία στοχεύοντας στην ισορροπία και στη συνεννόηση. Θα καταφέρετε να βελτιώσετε την eρωτική σας σχέση, εσείς οι χωρισμένοι θα έχετε τη δυνατότητα να επανασυνδεθείτε. Θερμή πρόταση που θα κάνετε σε πρόσωπο eρωτικού ενδιαφέροντος, θα ανοίξει πορεία μελλοντικής εξέλιξης.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, σήμερα είναι πολύ πιθανό να νιώσετε την ανάγκη να απομονωθείτε για να ονειροπολήσετε. Σε περίπτωση που εμπλακείτε σε συναισθηματικές συζητήσεις με στόχο να λύσετε μπερδεμένες καταστάσεις, καλό θα είναι να μιλήσετε με ειλικρίνεια και πάντα στηριζόμενοι στα πραγματικά γεγονότα, όχι στις φανταστικές υποθέσεις. Εσείς οι eρωτικά μόνοι δεν αποκλείεται να βρεθείτε σε τρυφερό τετ α τετ με πρόσωπο που εδώ και πολύ καιρό υπάρχει στο eρωτικό σας στόχαστρο.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, θα περάσετε σε ενδοσκοπήσεις που θα σας βοηθήσουν να παραδεχτείτε λάθη και αισθήματα, με αποτέλεσμα να κινηθείτε πλέον με πιο ώριμη στάση και αντίληψη. Σε περίπτωση που υπάρχουν εντάσεις μέσα στη σχέση σας θα καταφέρετε να βρείτε τη σωστή δίοδο επικοινωνίας, αν είστε χωρισμένοι έρχεται επανασύνδεση. Για τους eρωτικά μόνους θα εμφανιστεί ευκαιρία δημιουργικής γνωριμίας, καλό θα είναι να μην την αφήσετε να πάει χαμένη.

 

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας κάνει διορατικούς και επικοινωνιακούς συνομιλητές, θετική κατάληξη θα έχουν οι συζητήσεις σας. Ευχάριστα μαντάτα θα σας οδηγήσουν σε πράξεις αποφασιστικές, σήμερα για τους χωρισμένους θα υπάρξει ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Η eρωτική σας γοητεία θα προσελκύσει κοντά σας πρόσωπο που θα είναι στη δική σας απόφαση αν θα το αφήσετε να φύγει, ή αν θα το βάλετε ριζικά στη ζωή σας. Από την αρχή θα καταλάβετε τους σκοπούς του, αποφασίσετε και κινηθείτε αναλόγως.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα φέρει ισορροπία στην επικοινωνία σας, σήμερα θα κρατήσετε ανοιχτή την καρδιά σας, θα καταφέρετε να ταχτοποιήσετε eρωτικές υποθέσεις που απαιτούν εξηγήσεις. Θα φανείτε ομιλητικοί και συνεννοήσιμοι καταφέρνοντας να περάσετε τις επιθυμίες σας. Η eρωτική σας γοητεία θα σας βοηθήσει να γνωριστείτε με καινούργιο πρόσωπο, θα είναι πολλή σωστή η επιλογή σας να μην κρύψετε αυτό που θα νιώσετε. Εκφράστε ελεύθερα τα αισθήματα σας, θα βρείτε ικανοποιητική ανταπόκριση.

Advertisements

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να ανοίξετε την καρδιά σας και να προσχωρήσετε σε μια εκ βάθους επικοινωνία με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά. Σήμερα δε θα έχετε καμία διάθεση να καμουφλάρετε τους σκοπούς και τα αισθήματα σας, με συνειδητό τρόπο θα περάσετε σε αποκαλύψεις. Φανείτε ανοιχτοί στις νέες προτάσεις που θα λάβετε, θα υπάρξουν εξελίξεις που θα φέρουν ευχάριστα eρωτικά συμβάντα, δείξτε ενδιαφέρον στο καινούργιο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει.

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα