Η Σελήνη θα συνεχίσει να βρίσκεται στον Σκορπιό, έως το μεσημέρι, δημιουργώντας μας έντονα συναισθήματα αλλά και τη διάθεση να ερευνήσουμε διεξοδικά το κάθε τι, να ανακαλύψουμε αλήθειες, αλλά και κρυφές πτυχές τόσο του εαυτού μας, όσο και των άλλων. Το ένστικτό μας θα είναι οξυμένο, η θέλησή μας μεγάλη, όπως και η ανάγκη μας να καλύψουμε όσες περισσότερες επιθυμίες μας μπορούμε.

 

Με το που θα περάσει στον Τοξότη, το κλίμα αυτόματα θα ελαφρύνει, καθώς θα έχουμε τη διάθεση να τα δούμε όλα πιο χαλαρά, να ξεφορτωθούμε σοβαρότητα, καχυποψία, προβληματισμούς και περιορισμούς και να επικεντρωθούμε στο πώς θα περάσουμε όμορφα το βράδυ με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Σκορπιοί, με την αποφασιστικότητά σας και το δυνατό σας ένστικτο η επιτυχία σας είναι σχεδόν βέβαιη στον προσωπικό τομέα. Εσείς οι Τοξότες, με το που θα πάρετε τη σκυτάλη, θα ξαναθυμηθείτε τον παλιό καλό, ενθουσιώδη εαυτό σας και θα βγάλετε την… καταπιεσμένη αισιοδοξία σας!

  Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πώς θα περάσεις στον συναισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο (25–26/9)

 

Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι, δεν είναι όλα τα πράγματα άσπρο ή μαύρο! Μην είστε δογματικοί! Προσπαθήστε να κατανοήσετε και την άλλη πλευρά για να λυθούν ζητήματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι, τη σχέση ή τη δουλειά σας.

 Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύς, θέματα στην καθημερινότητα πάντα υπάρχουν, το ζητούμενο είναι να μπορέσετε να συνεννοηθείτε ποιος κάνει τι για να μη χαλάτε μετά τις καρδιές σας

 

Πηγή