Advertisements

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, θα νιώσετε την ανάγκη να δώσετε τέλος στην αναμονή, στη στασιμότητα και στην αδράνεια. Σήμερα τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να βρείτε τρόπο να απαλλαγείτε από άτομα που σας δημιουργούν προβλήματα ή εμπόδια, οι συζητήσεις σας θα κλείσουν με επιτυχία. Με δικές σας κινήσεις θα δημιουργήσετε eρωτικό κλίμα μέσα στη σχέση σας, για τους eρωτικά μόνους έρχεται προοπτική νέας eρωτικής γνωριμίας μελλοντικών προδιαγραφών!

 

Advertisements

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, φεύγουν τα εγωιστικά πείσματα, η στάση σας θα γίνει συγκαταβατική και εγκάρδια, ουσιαστικά θα έχετε τη διάθεση να μπείτε συναισθηματικά στη θέση του άλλου. Απελευθερώνονται οι αισθήσεις σας, θα σας αιφνιδιάσει ευχάριστη πρόταση που θα λάβετε από πρόσωπο που διατηρείτε στην καρδιά σας. Η χαρά που θα νιώσετε θα γίνει αιτία για να ξεχάσετε παλιές αποτυχίες και πικρές στιγμές που είχατε ζήσει οι δυο σας στο παρελθόν.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, από τυχαίο συμβάν θα αλλάξουν οι στάσιμες συνθήκες της eρωτικής σας ζωής. Συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας εξιτάρει, θα νιώσετε την ανάγκη να προχωρήσετε χωρίς αναστολές ή καθυστερήσεις. Ενδέχεται να ερωτευτείτε σε εντελώς απρόοπτη eρωτική στιγμή, εσείς οι eρωτικά μόνοι άνευ σχέσης θα έχετε τη δυνατότητα να δώσετε νέα ώθηση στην πορεία σας. Αν προσμένετε επανασύνδεση τότε μείνετε κοντά στο τηλέφωνο σας, σήμερα μια αιφνιδιαστική πράξη θα σας χαροποιήσει εντόνως.

 

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, ο ενθουσιασμός και η παρορμητικότητα θα διακρίνουν τις πράξεις σας, θα εμφανιστείτε διορατικοί και αρκετά αυθόρμητοι. Σήμερα θα έχετε αισιόδοξη και χαρούμενη διάθεση, οι συζητήσεις σας θα αποσκοπούν στην βελτίωση συνθηκών και στο οριστικό κλείσιμο αρνητικών υποθέσεων. Δυναμικές αποφάσεις θα αλλάξουν τα αρνητικά δεδομένα, αν είστε σε φάση χωρισμού θα καταφέρετε να επανασυνδεθείτε δίνοντας στην πορεία σας δεσμευτικές προοπτικές.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, η αστρολογική όψη της ημέρας θα ανανεωθεί ο τρόπος σκέψης σας, θα εναντιωθείτε σε συναισθηματικές επιφυλάξεις που φράζουν ή καθυστερούν τη δράση σας. Η απόφαση σας να κινηθείτε απελευθερωμένα θα σας οδηγήσει σε εύστοχες ενέργειες, αν κάνετε την κίνηση να πλησιάσετε το πρόσωπο που θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σας θα λάβετε θερμή απάντηση. Σήμερα θα έχετε τη διάθεση να περάσετε σε δυναμικές διεκδικήσεις, ο αυθορμητισμός σας θα φέρει επιτυχημένη κατάληξη.

Advertisements

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, τηλεφωνήματα και απρόοπτες συναντήσεις θα σας δώσουν την ευκαιρία για άμεση επικοινωνία. Αν είστε σε στάδιο χωρισμού θα διαλευκανθεί η αιτία της απόσταση σας, αναλυτικές συζητήσεις θα κλείσουν με αποτέλεσμα επανένωσης. Έρχεται αισιοδοξία στο σκεπτικό σας, για εσάς τους eρωτικά μόνους συμπτώσεις και συγκύριες θα φέρουν άνοιγμα καινούργιας eρωτικής γνωριμίας. Κινηθείτε αυθόρμητα, εκφράστε επιθυμίες και αισθήματα.

 

 

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα θα είναι η κατάλληλη μέρα για να κλείσετε ανοιχτούς eρωτικούς λογαριασμούς,  θα προκύψει δυνατότητα επανασύνδεσης. Σας δίνω τη συμβουλή να εκφραστείτε ανοιχτά με απόλυτη ειλικρίνεια, θετική κατάληξη θα έχει η επικοινωνία σας με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά. Ένα τυχαίο συμβάν θα σας φέρει πολύ κοντά με ένα συγκεκριμένο ελκυστικό άτομο, στο χέρι σας θα είναι να δώσετε στις επαφές σας eρωτική έκταση.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, η ενέργεια σας θα είναι θετική, η αύρα σας ελκυστική, θα μπορέσετε να επιτύχετε συμφιλιώσεις και επανασυνδέσεις. Δίνετε λύσεις σε επίμαχα θέματα, κλείνετε με αίσια κατάληξη ζητήματα που ταλαιπώρησαν την ψυχολογία σας. Ένα eρωτικό πρόσωπο θα επανέλθει στη ζωή σας με δεσμευτικές βλέψεις. Αυτή τη φορά θα υπάρξει μεταξύ σας συναισθηματική ισορροπία, το αποτέλεσμα θα είναι δημιουργικό.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες αλλάζουν οι διαθέσεις σας. Εσείς οι ίδιοι θα ανανεώσετε τις συνθήκες της eρωτικής σας ζωής περνώντας σε δυναμικές πράξεις και σε αποκαλυπτικές προσεγγίσεις. Έρχονται έντονα συναισθήματα και νέες αποφάσεις, τώρα θα αποφύγετε τις επιπολαιότητες, οι κινήσεις σας θα είναι μελετημένες. Θα υπάρξει ηρεμία στον συναισθηματικό σας κόσμο, απρόοπτες συναντήσεις και συζητήσεις θα κλείσουν με θερμές eρωτικές προτάσεις.

Advertisements

 

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα θα ενθουσιαστείτε, έρχονται ευχάριστες εκπλήξεις. Εσείς οι ελεύθεροι και μόνοι θα πάρετε την απόφαση να κυνηγήσετε την τύχη σας, θετικοί θα είστε στις καινούργιες γνωριμίες. Συζήτηση που θα έχετε με το πρόσωπο της καρδιάς σας θα πάρει θετική εξέλιξη, θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από βάρος ή ανασφάλειες που πρόεκυψαν από κακότυχες συγκυρίες. Θερμή θα είναι η eρωτική σας στάση, έρχεται συναισθηματική ισορροπία.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, εξωστρεφείς θα εμφανιστείτε, θα ξεκλειδώσετε τα συναισθήματα σας, τώρα θα αναζητήσετε στις επαφές σας σταθερότητα κι αρμονία. Ο δυναμισμός θα διακρίνει τη στάση σας, με οξυδέρκεια και ωριμότητα θα διεκδικήσετε αλλαγές μέσα στη σχέση σας. Ευχάριστες συναντήσεις θα σας δώσουν τη δυνατότητα να διεισδύσετε σε έναν καινούργιο κύκλο γνωριμιών, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα καταφέρει να τραβήξει το eρωτικό σας ενδιαφέρον.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, συγκαταβατική θα είναι η συμπεριφορά σας, με μεθοδικό τρόπο θα αποφύγετε συγκρούσεις και ρήξεις. Συναισθηματική και εξωστρεφής θα είναι η στάση σας, θα έχετε τη διάθεση να προβείτε σε εξομολογήσεις, σήμερα θα τολμήσετε να αποκαλυφτείτε. Σε περίπτωση που επιθυμείτε κατάληξη δέσμευσης, τώρα θα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να δημιουργήσετε πρόσφορο έδαφος. Μια συνάντηση και μια συζήτηση εκ βάθους, θα σας απομακρύνει από αδιέξοδα, παράλληλα θα σας δώσει άνοιγμα για σταθερή eρωτική πορεία.

 

Πηγή

Advertisements

 

Advertisements