Μην χασετε

«Ξύπνησα και τα μισά μαλλιά μου ήταν στο κρεβάτι»: Σuγκλόνισε ο Νίκος για το πως άλλαξε η ζωή του από την μια ημέρα στην άλλη

Στην πρεμιέρα του MasterChef ο Νίκος Τράκας μίλησε για την αλωπεκία και πως του άλλαξε την ζωή από την μια ημέρα στην άλλη.

 

«Ασχολούμαι τα τελευταία χρόνια ερασιτεχνικά με το μόντελινγκ, το οποίο ήρθε ουσιαστικά από το πουθενά στην ζωή μου και μπορώ να πω με βοήθησε με την δουλειά που έκανα με τον εαυτό μου για να αποδεχτώ περισσότερο την εμφάνισή μου. Η αλωπεκία είναι ένα ψυχοσωματικό, το οποίο μπορεί να το πάθει ο οποιοσδήποτε άνθρωπος, σε οποιαδήποτε ηλικία και σε οποιοδήποτε επίπεδο.

Advertisements

 

Υπάρχει το extreme επίπεδο, όπως ήταν σε εμένα που την μια ημέρα κοιμήθηκα και την άλλη τα μισά μαλλιά ήταν στο κρεβάτι κι υπάρχει το τοπικό ότι έχασα λίγες τρίχες και μπορεί να ξαναφτιάξει. Από τα δέκα μου χρόνια που έγινε ήταν πάρα πολύ δύσκολα και νομίζω ότι για οποιονδήποτε άνθρωπο, που παθαίνει κάτι παρόμοιο, είναι. Για πολύ κόσμο είναι δύσκολη κι η πορεία, η συνέχεια και το να ζει με αυτό. Ό,τι και να είναι, είναι στο παρελθόν και δεν υπάρχει κάτι αρνητικό» είπε ο Νίκος στο MasterChef.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα