Μην χασετε

«Μου σηκώθηκε η τρίχα»: Η τραγική ιστορία της Κωνσταντίνας που συντάραξε τους κριτές του MasterChef

Στην πρεμιέρα του MasterChef, η Κωνσταντίνα διηγήθηκε τη συγκλονιστική ιστορία της απώλειας του άντρα της. Ο σύζυγός κοιμόταν δίπλα της και δεν ξύπνησε ποτέ με την ίδια να είναι σε κατάσταση σοκ και να μην θυμάται καν στιγμές από το τραγικό συμβάν.

 

«Η μαγειρική ήταν πάντα, αλλά μετά από ένα τραγικό γεγονός που συνέβη στην οικογένειά μας. Διοχέτευσα όλη την αγάπη που είχα για τον άντρα μου, που τον έχασα πριν από 2,5 χρόνια εντελώς ξαφνικά από ανακοπή. Χτύπησε το ξυπνητήρι και δεν ξύπνησε. Το είδα κι είπα να μην τσιρίξω για τα παιδιά. Πήρα πρώτα την κουμπάρα μου, την πεθερά μου και το ασθενοφόρο. Δεν ξέρω έχω πέντε λεπτά κενός μνήμης. Άνθρωποι δικοί μου που μιλώ, μου είπαν πράγματα που δεν τα θυμάμαι και δεν θέλω να τα θυμηθώ. Τέλος έγινε και προχωράμε όλοι μαζί» είπε η Κωνσταντίνα στο MasterChef για την τραγική απώλεια που έζησε.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς ήταν συγκλονισμένος για το πως έχει χειριστεί την κατάσταση και πως αυτό την οδήγησε στο να έρθει ακόμα πιο κοντά με την μαγειρική: «Έχω ακούσει ότι η μαγειρική είναι η ψυχοθεραπεία μου, χαλαρώνω κ.λ.π. Εγώ εδώ ένιωσα ότι μιλάμε για κάτι τελείως διαφορετικό. Έχετε βάλει με τα παιδιά την μαγειρική στην ζωή σας με τέτοιο τρόπο, που νιώθω ότι παίρνετε δύναμη. Μου έχει σηκωθεί η τρίχα. Δεν το είχα φανταστεί ότι μπορεί κάποιος να πάρει τέτοια δύναμη από την μαγειρική. Εμένα μου σηκώθηκε η τρίχα. Ήταν ο τρόπος που τα είπες 1,2, 3 κι ήταν μαγικό.»

Advertisements

Η Κωνσταντίνα δεν κατάφερε να πάρει κάποια ποδιά για να συνεχίσει την πορεία της στο MasterChef.

zappit.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα