Η Σοφία Βόσσου μίλησε στο Πρωινό μας και αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου αλλά και στον φυλακισμένο γαμπρό της, Βασίλη Δημάκη.

 

«Στο εθνικό πένθος γιατί επικεντρωνόμαστε μόνο στους καλλιτέχνες, γιατί δεν επικεντρωνόμαστε και στο σούπερ μάρκετ; Η μουσική είναι δουλειά. Έχουμε γίνει όλοι δικαστές, τι ανθρωποφαγία είναι αυτή;

Ο Αντρέας δεν έχει ανάγκη από τίποτα, τον λέω σαρανταποδαρούσα. Περνάει δύσκολα αλλά έχει και το σθένος και τη δύναμη και την αγάπη για τη ζωή και την αγάπη του κόσμου. Ήμουν κάθε μέρα με την Ελένη στα τηλέφωνα να μάθω πώς είναι. Είναι οικογένειά μου ο Ανδρέας.

Advertisements

Εγώ τραγουδάω πάντα καλά γιατί είμαι ερωτευμένη με τον κόσμο, κάνω έρωτα με τον κόσμο εγκεφαλικά.

Είμαι ροκ μαμά, είμαι αντιμαμά.

 

Δεν με ενόχλησαν καθόλου τα σχόλια, θεωρώ ότι είναι άλλη μια ανθρωποφαγία. Δεν διανοούμαι να λεγόμαστε χριστιανοί, να κάνουμε νηστείες και να δαχτυλοδείχτουμε έναν άνθρωπο που εκτίει μια ποινή για το ο,τιδήποτε. Οι άνθρωποι που βρίσκονται στη φυλακή όσο κι αν έχουν κάνει τα λάθη τους, εκτίουν την ποινή τους. Θα μπορούσε αυτό που έκαναν να έχει τύχει και σε μας σε μια στιγμή αδυναμίας.

Advertisements

Νηστεία και μετά “α, είναι με τον φυλακισμένο!”. Είμαι πολύ περήφανη που ο Βασίλης Δημάκης είναι γαμπρός μου και έχω να αντιμετωπίσω ένα παιδί που δεν ανακατεύτηκε με τίποτα κακό μέσα στη φυλακή, προόδευσε, σπούδασε, πήρε τα πτυχία του και είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος και περιμένει να βγει» είπε για τον μέλλοντα σύζυγο της κόρης της, Ερασμία Μάνου.

 

znews.gr

Advertisements