Μην χασετε

Βρέθηκε μετά από 7 μήνες η 48χρονη Ειρήνη: «Έλεγαν εδώ στο χωριό ότι την σκοτ*σα, ότι την έχω στον καταψuκτη» λέει ο πρώην σύντροφος της

Μετά από σχεδόν 7 μήνες έρευνας, εντοπίστηκε στην Αλβανία η 48χρονη Ειρήνη που είχε εξαφανιστεί από το Νεοχώρι Χαλκιδικής στις αρχές του Μαρτίου. Με μια μεγάλη επιχείρηση έγινε η μεταφορά της στην Ελλάδα.

Ο αδελφός της  εμφανώς συγκινημένος μίλησε στην εκπομπή  Αλήθειες με τη Ζήνα και στο Στρατή Λημνιό για την ανακούφιση της οικογένειας όταν έμαθαν πως η αδελφή τους είναι ζωντανή ενώ ζητά μια μεγάλη συγγνώμη στον πρώην σύντροφό της τον οποίο και ενέπλεξαν στην εξαφάνισή της.

“Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον Παντελεήμονα γιατί ενεπλάκη το όνομά του στην εξαφάνιση της Ειρήνης. Μόνη της έφυγε και είναι ζωντανή, αυτό έχει σημασία”, τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ ο πρώην σύντροφος της μιλώντας στην κάμερα είπε:

“Δόξα τω Θεώ βρέθηκε. Ήθελα να είναι καλά. Είναι δύσκολος άνθρωπος γιατί έχει περάσει πολλά. Βρέθηκε όμως και αποδείχθηκε ότι δεν την είχα σκοτώσει τελικά. Έβγαιναν διάφοροι εδώ στο χωριό και μου έλεγαν ότι την έχω θάψει, ότι την σκότωσα, μέχρι και ότι την έχω στον καταψύκτη του σπιτιού μου και ταΐζω τα σκυλιά μουμε τα κομμάτια της…Εγώ παρά τα όσα άκουγα έλεγα στον παππά μας να διαβάζει το όνομά της. Όλοι όσοι λέγανε για μένα πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη από τη μητέρα μου, που άκουγε να λένε ότι ο γιος της είναι φονιάς”

Advertisements

 

 

zinapost.gr

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα