Μην χασετε

Βλαδίμηρος Κυριακίδης – Έφη Μουρίκη: Προσπαθήσαμε να αποκτήσουμε παιδί αλλά δεν έγινε. Κάθε εξάμηνο, έχουμε στο σπίτι καινούριο “παιδί”»

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μαζί με την σύζυγό του, Έφη Μουρίκη, εμφανίστηκαν στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” και συζήτησαν με τον Νίκο Χατζηνικολάου για την καριέρα τους στην υποκριτική και τα 35 χρόνια που έχουν περάσει μαζί.

Έφη Μουρίκη ανέφερε αρχικά πως «ήταν ο Βλαδίμηρος στη Θεσσαλονίκη, εγώ στο Εθνικό θέατρο και εκείνος στο Κρατικό θέατρο. Ανέβηκα να παίξω με τον «Γλάρο» στο Κρατικό Θέατρο και γνωριστήκαμε. Ήταν μαγικό αυτό που συνέβη, έρωτας με την πρώτη ματιά και από τις δύο πλευρές. Αφού το έχουμε ξαναπει, δεν γνωριζόμασταν σχεδόν καθόλου και κατεβήκαμε χεράκι – χεράκι τρεις ορόφους. Είναι αυτό που λες… με την πρώτη ματιά. Είναι θείο δώρο ο έρωτας».

«Μετά εγώ δεν μπορούσα να κοιμηθώ καθόλου. Είχε φύγει στην Αθήνα, εγώ βρήκα το τηλέφωνο της και επικοινώνησα μαζί της. «Θα έρθεις στη Θεσσαλονίκη ξανά;» της είπα και εκείνη με ρώτησε για ποιο λόγο. Από τότε είμαστε όμως συνέχεια μαζί, 35 χρόνια» είπε από την πλευρά του, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

«Βεβαίως κάποια στιγμή προσπαθήσαμε να αποκτήσουμε παιδί, πέρασαν κάποια χρόνια και δεν έγινε. Από εκεί και πέρα αποφασίσαμε να προχωρήσουμε παρακάτω, γιατί η ζωή προχωράει και υπάρχουν τόσα ωραία πράγματα στη ζωή μας οπότε τα ακολουθήσαμε» τόνισε η Έφη Μουρίκη στην ερώτηση περί παιδιών, που δέχθηκαν από τον οικοδεσπότη της εκπομπής, με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη να σχολιάζει πως «Κάθε εξάμηνο, έχουμε στο σπίτι καινούριο “παιδί”».

Advertisements

 

«Και αγαπάμε τα παιδιά ακόμα περισσότερο. Παιδιά των συγγενών μας και παιδιά που είναι γύρω μας» ανέφερε η δημοφιλής ηθοποιός για να συνεχιστεί με άλλα θέματα η τηλεοπτική τους συνέντευξη στον ΑΝΤ1.

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα