Μην χασετε

Ναταλία Γερμανού για Καλλίρη: Έμπαινα στις επαφές του και έβλεπα «Σουζάνα, κόκκινο κολάν – Χριστίνα, μπαρ, Κολωνός»

Η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε πληροφορίες για την σχέση που είχε με τον Θάνο Καλλίρη. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε αυτή τη σχέση κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται”, μετά από πρόσφατες δηλώσεις του τραγουδιστή.

O Θάνος Καλλίρης είχε πεε πως όταν ήταν ζευγάρι με την παρουσιάστρια, εκείνη έψαχνε το κινητό του κι αντί να σβήνει τις γυναικείες επαφές, άλλαζε τα ονόματα.

Η ίδια το παραδέχτηκε την κίνησή της και είπε: «Ήταν το κόλπο μου. Τότε το μακρινό 1994 δεν υπήρχαν κινητά, μόλις είχαν βγει. Είχε μια ατζέντα ηλεκτρονική ο Καλλίρης, τις Kazio. Όταν ήταν στο μπάνιο ή έλειπε και την παρατούσε και επειδή δεν είχε κωδικούς και τέτοια, την άνοιγα».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Πατούσα κι έβλεπα “Σουζάνα” κι έγραφε αυτός σε παρένθεση για να τις θυμάται “κόκκινο κολάν, Αυτοκίνηση”. Καθόλου ψέματα, να βγει να το διαψεύσει αν τολμάει. “Χριστίνα, μπαρ, Κολωνός”. Για να τις θυμάται ποια είναι η καθεμία. Οπότε λοιπόν, εγώ αντί να σβήνω επαφές, γιατί αυτό το καταλαβαίνεις, έμπαινα στο edit κι άλλαζα τα νούμερα του τηλεφώνου».

Advertisements

 

Τέλος, κατέληξε: «Του έλεγα μετά “μπες εσύ τώρα να πάρεις τη Σουζάνα, κόκκινο κολάν, Αυτοκίνηση”. Και έπαιρνε και του έβγαινε “Μπάμπης, συνεργείο, Παγκράτι”. Τσιμούχες, ο Ανδρέας. Αυτό του έκανα λοιπόν, του Καλλίρη, γιατί ήμουν μπροστά από την εποχή μου. Μην παίρνετε ιδέες. Αυτές ήταν δικές μου βλακείες, νεανικές».

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα