Μην χασετε

Βέφα Αλεξιάδου: «Ο πατέρας μου έπινε και έδερνε τη μητέρα μου. Πέθανε την ημέρα που βγήκε το διαζύγιο»

Η γνωστή τηλεοπτική μαγείρισσα Βέφα Αλεξιάδου αναφέρθηκε στις προκλήσεις που έχει βιώσει στη ζωή της κατά τη διάρκεια συνέντευξης στην εκπομπή “Στούντιο 4”. Μίλησε για διάφορα θέματα, συμπεριλαμβανομένων των παιδικών της χρόνων και της αλκοολικής εξάρτησης του πατέρα της.

«Ο πατέρας μου, ο Οδυσσέας, ήταν πρώτος στο μπουζούκι αλλά, είχε ένα ελάττωμα. Έπινε. Και όταν ερχόταν στο σπίτι και το μεθύσι του ήταν κακό, έδερνε τη μητέρα μου και είχα μια πολύ δύσκολη παιδική ηλικία. Τα θυμάμαι και τα περιγράφω. Με ρωτάνε γιατί έγραψα αυτά για τον πατέρα μου, τα έγραψα γιατί ήξερα ότι ο πατέρας μου ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος, αλλά έφταιγε το ελάττωμα που είχε» δήλωσε αρχικά.

 

 

Advertisements

Στην πορεία, η Βέφα Αλεξιάδου πρόσθεσε ότι ο πατέρας της «πέθανε από το κρασί στην ταβέρνα».

Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Πέθανε την ημέρα που βγήκε το διαζύγιο από τη μητέρα μου. Εμείς φεύγαμε από το σπίτι τότε, μας έπαιρνε η μητέρα μου και πηγαίναμε και μέναμε στη θεία μου και ο πατέρας μου, έπεφτε στα γόνατα της μητέρας μου και έλεγε, “σας αγαπώ, γυρίστε σπίτι, σας θέλω”. Και γυρίζαμε. Την τρίτη φορά, η μητέρα μου είπε “τέλος, παίρνω διαζύγιο”. Και βγήκε το διαζύγιο. Τη μέρα που βγήκε το διαζύγιο, πήγε σε μια ταβέρνα και ήπιε πάρα πολύ κρασί, έπεσε και πέθανε. Δυο μέρες μετά, κηρύχτηκε ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος… Ήμουν Α΄ Δημοτικού».

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα