Μην χασετε

«Δουλεύω σαν σκύλος και 20 του μήνα είμαι άφραγκος, πώς θα πληρώσω το ενοίκιό μου;» είπε ξεσπώντας ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος παρακολουθώντας τα όσα συμβαίνουν στο πολιτικό τοπίο, ξέσπασε, τονίζοντας πως στο επίκεντρο θα πρέπει να βρίσκεται ο ελληνικός λαός και η ακρίβεια μου προβληματίζει τα νοικοκυριά.

«Ο λαός με τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ θα υποφέρει οικονομικά και εκεί είναι το μεγάλο δράμα. Από το ΣΥΡΙΖΑ θα βγει ένα άλλο σχήμα, το θέμα είναι πώς θα επιβιώσει ο ελληνικός λαός και δεν θα είναι στα πρόθυρα της οικονομικής πολιτικής – βιολογικής αυτοκτονίας», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Και ξέσπασε: «Παιδιά, μάχη στα super market θα γίνεται. Το λάδι έγινε χρυσός. Μην χάνουμε τον προσανατολισμό. Κασσελάκηδες μπορούν να υπάρξουν, είτε ως ηγέτες, είτε ως πρόσωπα τα οποία η ιστορία τα μεταβάλει στην άκρη.

 

Advertisements

Γιατί να τραβάει αυτά τα πράγματα ο κόσμος; Γιατί η νέα φορολογία διαλύει τους μικρομεσαίους. Γιατί είχαμε χθες απεργία, τι έγινε με τους ταξιτζήδες, τι πληρώνουμε και πώς θα πληρώσω το ενοίκιό μου και το ηλεκτρικό; Δουλεύω σαν σκύλος και 20 του μήνα είμαι άφραγκος», είπε ξεσπώντας ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην εκπομπή, Super Κατερίνα.

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα