Μην χασετε

Βασίλης Λαμπρόπουλος: Δεν εξηγούνται επιστημονικά οι θάνατοι, λένε οι γιατροί – Το σύνδρομο «βραδύ-ταχύ» και η μικρή Τζωρτζίνα

Στην πορεία ερευνών και στα στοιχεία και τις μαρτυρίες από τους γιατρούς αναφέρθηκε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα» Βασίλης Λαμπρόπουλος, που μίλησε την Πέμπτη (10/03) στην εκπομπή LIVE NEWS στο MEGA.

Advertisements

 

«Έχει γίνει έρευνα σε 4-5 σύνδρομα κληρονομικής φύσεως από τα οποία θα μπορούσε να εξηγηθεί ο θάνατος των παιδιών, όμως έχει αποδειχθεί ότι δεν έπασχαν από οποιοδήποτε από αυτά τα σύνδρομα», υπογραμμίζοντας ότι οι επιστήμονες χαρακτηρίζουν «εκτός πραγματικότητας» οποιαδήποτε αναφορά στην αγενεσία φλεβοκόμβου.

Βασίλης Λαμπρόπουλος: Η απάντηση για το σύνδρομο «ταχύ βράδυ»

Παράλληλα, ο αστυνομικός συντάκτης μιλώντας το απόγευμα της Πέμπτης στην εκπομπή Livenews, αναφέρθηκε στο σύνδρομο που γίνεται λόγος από την πλευρά της μητέρας για καρδιακή αρρυθμία του παιδιού, πότε να έχει ταχυκαρδία και πότε βραδυκαρδία, και το οποίο εξηγεί το θάνατο της Τζωρτζίνας.

 

Όπως αποκάλυψε, αυτό ονομάζεται «σύνδρομο ταχύ βράδυ», το οποίο -όπως αναφέρουν κορυφαίοι γιατροί- οφείλεται σε εκφυλισμό της στεφανιαίας νόσου και καταγράφεται αποκλειστικά σε άτομα ηλικίας άνω των 70 ετών.

Τέλος, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος σημείωσε ότι στελέχη της Κατεχάκη σημείωσαν ότι: «η έρευνα που διεξάγει το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής είναι περίπου στο 25-30% της συνολικής έρευνας. Έχει δημιουργηθεί η εικόνα για το τι φαίνεται να έχει συμβεί με το θάνατο των τριών κοριτσιών, αρχής γενομένης από τη Τζωρτζίνα. Η στόχευση δεν έχει αλλάξει καθόλου, παρά τους ισχυρισμούς που διατυπώνονται. Έχουν ληφθεί σημαντικά στοιχεία από το Ωνάσειο και ακολουθούν στοιχεία και αναφορές από το “Αγλαΐα Κυριακού”. Τα επόμενα 24ωρα θα μεταβεί κλιμάκιο αξιωματικών στην Πάτρα για να πάρουν διαδοχικές καταθέσεις από γιατρούς και νοσηλευτές του Καραμανδάνειου, της ΜΕΘ Πατρών και της παιδιατρικής κλινικής».

Advertisements

 

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα