Στο Open Weekend βρέθηκε καλεσμένη η Βάσια Τριφύλλη και μίλησε στην Ελένη Τσολάκη για την περιπέτεια υγείας της με τον καρκίνο αλλά και πόσο την συγκλόνισε η απώλεια της Φώφης Γεννηματά.

Advertisements

 

«Δεν θέλω να καταλάβω και να εξηγήσω τον θάνατο της Φώφης Την αγαπώ. Αρρωστήσαμε με καρκίνο ταυτόχρονα την πρώτη φορά και το έζησα εντονότατα. Λόγω καρκίνου γνωριστήκαμε. Η κληρονομικότητα της Φώφης ήταν παροιμιώδης» είπε αρχικά η Βάσια Τριφύλλη.

Advertisements

 

«Δεν είναι καλή η ζωή, όταν σε τρώει το άγχος, αν θα κάνεις μετάσταση. Δεν μπορώ την αναμονή κι όταν έχεις καρκίνο ζεις με την αναμονή, πότε θα χτυπήσει ο μ…ς. Έχω έναν σεβασμό στην ασθένεια γιατί είναι σοβαρή αλλά είμαι εγώ και δεν με ξέρει καλά…

Πρωτοδιαγνώσηκα στο peak της επιτυχίας μου. Ψηλάφησα στο στήθος ένα μπαλάκι και μου είπαν να πάω στον γιατρό λόγω βεβαρημένου ιστορικού και μου έπεσε ο καρκίνος στο κεφάλι. Δεν ήθελα να μιλήσω σε κανένα, μουγκάθηκα, λάλησα. Σκέφτηκα τι προλαβαίνω να κάνω, πριν πεθάνω. Έπεσε επάνω μου κεραυνός. Ο γιατρός μού είπε να ξεχάσω ότι θα κάνω παιδί»

 

Advertisements

zappit.gr

 

Advertisements