Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Love it» ήταν σήμερα ο Βαλάντης. Ο γνωστός τραγουδιστής κλήθηκε να απαντήσει και για το απίστευτο ξέσπασμά του κατά της Μυριέλλας Κουρεντή.

Advertisements

 

«Αυτά που θα πουν οι άνθρωποι, οι πρώτες λέξεις που θα ξεστομίσουν σου δείχνουν τι είναι ο άλλος. Οι προθέσεις, είναι κάτι το δευτερεύον και αν είσαι λίγο αφελής – έχω υπάρξει αφελής… Η επιβίωση είναι ένα δύσκολο πράγμα, αυτό που έβλεπα είναι η έλλειψη πρωτοβουλίας.. Είμαι από τους ανθρώπους που σκέφτομαι πάρα πολύ γρήγορα και πολλά πράγματα» είπε ο Βαλάντης για το πώς κατάλαβε ότι δεν ταίριαζε με τους περισσότερους συμπαίκτες του.

«Λίγο αδικήθηκα σε στιγμές που έπρεπε να δεις από την αρχή την κουβέντα για να δεις πως φτάνω στο σημείο να εκρήγνυμαι και νομίζεις ότι αυτός ο άνθρωπος είναι ο πιο κακός… Ένα μπαρούτιασμα που φάνηκε ως μπαρούτιασμα είναι που τα έχω βάλει με τον Απόστολο, αυτό ξεκίνησε λέγοντας εγώ αν φάγαμε ή όχι, όλοι λέγανε ότι φάγαμε και εγώ έλεγα όχι… Μετά από λίγο αφού με έχουν φτάσει σε αυτό το σημείο μου λένε ότι έχω δίκιο. Τέτοια γινόντουσαν» είπε σε άλλο σημείο ο τραγουδιστής ενώ εξέφρασε την πικρία του, ότι όλοι πήγαιναν σε εκείνον και έλεγαν τα παράπονά τους αλλά ο μόνος που έπαιρνε θέση τελικά ήταν ο ίδιος.

 

Φυσικά, από τη συζήτηση δεν θα μπορούσε να λείψει και η αναφορά στη Μυριέλλα Κουρεντή και τον τρόπο που αντιδρούσε έτσι στο φλερτ της με τον Γιώργο Κατσαούνη.

«Είμαι λίγο πουριτανός, είμαι της πατριαρχικής σχολής, θέλω λίγο η γυναίκα να είναι… Όταν έμαθα ότι η Μυριέλλα έχει σχέση έξω ενώ φλερτάρει με τον Γιώργο, μου γύρισε το μάτι… Δε μου αρέσει σαν άντρας που είμαι να κοροϊδεύουν έναν άλλο άντρα» είπε.

Advertisements


 

tlife.gr

 

 

Advertisements