Μην χασετε

Τζούλια Νόβα: «Φίλες μου είπαν “για να βγεις μαζί μας πρέπει να βάλεις σακούλα στο κεφάλι, οπότε άστο καλύτερα μην έρθεις”»

Η Τζούλια Νόβα μίλησε ανοικτά στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και στον Σαράντη Μαριεττή, αναφερόμενη στην πιθανότητα να αποκτήσει ένα δεύτερο παιδί, τη σeξουαλική ζωή μετά τον γάμο, τις αποτυχημένες ραντεβούς, τη σχέση της με τον Πέτρο Πολυχρονίδη σήμερα, καθώς και το “καρφί” που της έριξε μια φίλη της.

«Δεν θα επιδίωκα να αποκτήσω δεύτερο παιδί. Οι γυναίκες που κάνουν 2-3 παιδιά είναι ηρωίδες. Με τον ερχομό του παιδιού, δεν έχεις το ίδιο κουράγιο για ερωτική ζωή, όπως παλιά. Σημαντικότερο είναι η φίλια σε μία σχέση και να υπάρχει αγάπη και κατανόηση, πάρα το σeξ. Δεν αρέσουν στον σύζυγο μου οι φωτογραφίες. Δύο φορές έχει έρθει μαζί μου σε event. Όταν κάναμε φωτογράφιση μαζί με την κόρη μας, κάθισε λίγα μόνο δευτερόλεπτα», είπε αρχικά η Τζούλια Νόβα.

Αναφερόμενη σε σκηνές ζήλιας και αποτυχημένα ραντεβού, το μοντέλο δήλωσε: «Παλιά μου σχέση, είχε εφαρμογή εντοπισμού για να βλέπει που είμαι. Είχα βγει για ψώνια με τις φίλες μου και ξαφνικά τον βλέπω έξω από το μαγαζί.

Πήγαινα σχολείο και είχα βγει ραντεβού και ο συνοδός μου δεν ήθελε να πληρώσει ούτε τον καφέ του. Γυρίζουμε σπίτι, σταματαέι έξω από το σπίτι μου και κοιτάω με γουρλωμένα μάτια. Βγαίνει έξω και κάνει την ανάγκη του ακριβώς στην απέναντι πολυκατοικία. Απέναντι από το σπίτι είχαμε μία κουτσομπόλα κι έλεγα έχει γούστο… Εννοείται δεν τον ξαναείδα. Ήταν πιο επιτυχημένο ραντεβού.

Advertisements

Δεν μου δίνουν σημασία έξω. Δεν με φλερτάρουν. Το λέω και στον άνδρα μου και δεν το πιστεύει».

 

Όσον αφορά στη σχέση της σήμερα με τον Πέτρο Πολυχρονίδη, η ίδια δήλωσε: «Δεν έχω επαφές με τον Πέτρο Πολυχρονίδη. Το ψυχολογικό κομμάτι ήταν ζόρικο. Μου έριχναν ευθύνες χωρίς να φταίω στον “Τροχό της τύχης”. Κουράστηκα να πολεμάω. Είχα αρχίσει να φωνάζω και να διεκδικώ πράγματα».

Και κατέληξε: «Φίλες μου είπαν “για να βγεις μαζί μας πρέπει να βάλεις σακούλα στο κεφάλι, οπότε άστο καλύτερα μην έρθεις”».

faysbook.gr

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα