Τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η Τζούλια Νόβα, η οποία την επόμενη εβδομάδα θα παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της Μιχάλη Βιτζηλαίο στο δημαρχείο με πολιτικό γάμο.

Advertisements

Το ζευγάρι πήρε την απόφαση να «δεθεί» επίσημα πριν από δύο εβδομάδες και στόχος του είναι να πραγματοποιήσει τον θρησκευτικό του γάμο του χρόνου.

«Έχω πολύ εύκολη εγκυμοσύνη. Το μόνο που με άγχωσε στο νυφικό ήταν να μη φανεί η κοιλίτσα μου. Δεν είμαι από εκείνες που την επιδεικνύουν» δήλωσε στο «Χαμογέλα και πάλι» και την Ελένη Βουλγαράκη και μίλησε για τα κιλά της εγκυμοσύνης:

«Θέλω σε 1-2 μήνες να έχω επανάλθει. Θέλω ο άντρας μου να με βλέπει όπως με γνώρισε. Δεν επιδιώξαμε την εγκυμοσύνη έτυχε, ήταν θαύμα. Έγινε μια φορά και οι πιθανότητες ήταν μηδαμινές. Ήταν γραφτό να γίνει. Όταν πήγαμε στον γιατρό και ακούσαμε την καρδούλα του πάθαμε σοκ».

 

«Μέχρι πριν από έναν χρόνο ήμουν αρνητική να κάνω παιδί. Άκουγα από τον πρώην σύντροφό μου ότι αν κάνεις παιδί καταστρέφεται η ζωή σου. Ο Μιχάλης μου είπε κάτι τελείως αντίθετο. Θέλει να είναι δίπλα μου και να με βοηθάει με το παιδί».

  Κατερίνα Στικούδη - Βαγγέλης Σερίφης: Αποκάλυψαν το όνομα που θα πάρει ο γιος τους με μια φωτογραφία

Η Τζούλια Νόβα αποκάλυψε ότι αν το παιδί είναι κοριτσάκι θα το ονομάσουν Δάειρα, ενώ τόνισε ότι με τον πρώην σύντροφό της δεν έχει μιλήσει και δεν της έχει ευχηθεί.

 

Έδωσε επίσης στη δημοσιότητα το προσκλητήριο του γάμου της με τον Μιχάλη Βιτζηλαίο.

Advertisements

 

πηγη

Advertisements