Μην χασετε

Τσέκαρε αν ο σύντροφός σου είναι ένα από τα 3 πιο άπιστα ζώδια

Είναι αλήθεια ότι κάθε ζώδιο μπορεί να σε απατήσει, αλλά υπάρχουν ορισμένα ζώδια που απατούν πιο εύκολα, ενώ άλλα δεν μπορούν να φανταστούν να προδώσουν τον σύντροφό τους. Τα μοναδικά χαρακτηριστικά κάθε ζωδίου καθορίζουν τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει την απιστία.

Advertisements

Σίγουρα όχι όλοι οι άντρες που ανήκουν σε ένα από τα παρακάτω ζώδια θα απατήσουν. Υπάρχουν πολλά άλλα στοιχεία στον αστρολογικό χάρτη που μπορούν να δώσουν μια πιο σαφή εικόνα για το πόσο πιθανό είναι να σε απατήσει κάποιος. Ωστόσο, οι άντρες που ανήκουν σε ένα από αυτά τα ζώδια φαίνεται να έχουν μια μεγαλύτερη τάση προς την απιστία. Ανακάλυψε παρακάτω εάν ο σύντροφός σου ανήκει σε κάποιο από αυτά τα ζώδια.

Κριός

Ο Κριός είναι από τα πιο άπιστα ζώδια γιατί πολύ απλά είναι στην ανεξάρτητη και δυναμική του φύση. Δεν του αρέσουν οι δεσμεύσεις και οι ταμπέλες στη σχέση και θεωρεί την απιστία ως κάτι το φυσιολογικό. Κάτι που θα τον βγάλει από τη ρουτίνα της σχέσης και θα την ανανεώσει. Βέβαια, αργότερα μπορεί να το μετανιώσει, αλλά ο παρορμητισμός του δεν τον κρατά από το να μην ξανακάνει το ίδιο λάθος.

Η ατάκα που θα σου πει όταν ανακαλύψεις την απιστία του είναι το κλασικό «Δεν είναι αυτό που νομίζεις».

Τοξότης

Άλλο ένα ζώδιο της φωτιάς, όπως και ο Κριός που δεν τα πάει καλά με τις δεσμεύσεις. Του αρέσει να περνάει καλά, να δοκιμάζει καινούρια πράγματα όμως βαριέται κι αυτός εύκολα. Είναι κυνηγός και του αρέσει να διεκδικεί όποια γυναίκα του τραβήξει το ενδιαφέρον. Ακόμα και αν είναι σε σχέση, θα συνεχίσει να κυνηγά, είναι στη φύση του! Έτσι, δε θα σταματήσει ποτέ να κοιτά δεξιά και αριστερά και να αναζητά μια νέα περιπέτεια.

Όταν τον ανακαλύψεις θα σου πει «Άντρας είμαι, τι να έκανα;»

Σκορπιός

Advertisements

Ο Σκορπιός ψάχνει την ιδανική σχέση, τη γυναίκα με την οποία θα ζήσει το παραμύθι. Θέλει όμως να τον κάνεις να νιώθει πως είναι ο ένας και μοναδικός. Όταν είναι σε σχέση όμως και δεν εισπράττει από εσένα κάτι τέτοιο, ή αν νιώθει ανασφάλεια και παραμέληση, όσο και να σε θέλει, θα ψάξει αλλού. Μέχρι να βρει αυτό που τον ικανοποιεί.

Κι αν τον ανακαλύψεις θα σου πει την αλήθεια με την ατάκα «Δε με κάλυπτες, συγγνώμη».

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα