Μην χασετε

3 ζευγάρια ζωδίων που ενώ ταιριάζουν πολύ είναι καταδικασμένα να χωρίσουν

3 ζευγάρια ζωδίων: Παρόλο που είναι μαζί και ερωτευμένοι, στα μάτια τρίτων φαίνονται πολύ ταιριαστοί. Οι εκπρόσωποι αυτών των ζωδίων φαίνεται να είναι ο ένας φτιαγμένος για τον άλλον. Ω, όμως…

Advertisements

Δυστυχώς (ή ευτυχώς;) η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική και ζητά από τα ζευγάρια αυτά να δοκιμάσουν τις αντοχές τους. Σε πολλές περιπτώσεις, μπορεί ακόμα και να επαναλάβουν το “Πόλεμο των Ρόουζ” ή να προσπαθήσουν μια νέα έκδοση του.

Σαν να λέμε ταιριάζουν αλλά… δεν ταιριάζουν. Μην. Απλά μην.

Κριός – Λέων

Το αιώνιο παιδί με τη μεγαλύτερη ψωνάρα του ζωδιακού. Δεν χρειάζεται να πούμε ποιος είναι ποιος, σωστά; Κριός και Λέων ταιριάζουν πολύ τόσο εμφανισιακά όσο και σeξουαλικά. Επιβλητικοί και συνήθως ιδιαιτέρως ευπαρουσίαστοι και οι δύο, σε ξεγελούν εύκολα περνώντας τους για το ιδανικό ζευγάρι..

Οι δυο τους αποτελούν εκρηκτικό συνδυασμό και στο σeξ, ως τα πλέον ακούραστα ζώδια στον συγκεκριμένο τομέα. Η χημεία τους είναι άψογη σε όλα τα άλλα εκτός από την κοινή πορεία. Ναι στις εξόδους, ναι στο σeξ αλλά ένα τεράστιο όχι στη σχέση.

Από τη μία ο Κριός επιθυμεί να είναι σε όλα πρώτος, από την άλλη το Λιοντάρι δεν δέχεται ούτε την πιθανότητα να είναι κάποιος έστω και λίγο καλύτερος από αυτόν.

Εδώ μιλάμε για πραγματική μάχη.

Ταύρος – Σκορπιός

Advertisements

Αυτοί οι δύο θα τα βρουν περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον στο σeξ. Δίνουν τα πάντα για την απόλαυση. Αλλά μόνο εκεί.

Ο Ταύρος -ως πιο ντόμπρος και «καλό παιδί»- αρνείται να συμβαδίσει με το… κεντρί του Σκορπιού για τον οποίο ισχύει στο έπακρο το «πίσω έχει η αχλάδα την ουρά».

Ο πάντα οργανωτικός Ταύρος θα τα βρει απίστευτα σκούρα με τις ανασφάλειες και τις γκρίνιες του Σκορπιού, με τον δεύτερο να βγαίνει από τα ρούχα του με την ηρεμία και την αυτοσυγκράτηση του συντρόφου του.

Μακριά.

Τοξότης – Ιχθύες

Σε αυτή τη σχέση ο Ιχθύς θα βρει τον δυναμισμό που αναζητά. Έρωτας θα υπάρξει μεν, αλλά σίγουρα όχι από εκείνους που μπορούν να υπερνικήσουν τα πάντα.

Το εκνευριστικά ευαίσθητο ψάρι δύσκολα θα μπορέσει να διαχειριστεί την ωμή αλήθεια του ερωτικού Τοξότη, με τις γκρίνιες και τα κλάματα να μη λείπουν. Ναι, αυτά που σιχαίνεται ο Τοξότης δηλαδή.

Δεν ξέρουμε ποιος θα καταλήξει πρώτος να φύγει τρέχοντας, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι το φινάλε είναι προδιαγεγραμμένο.

Advertisements

Ευαίσθητε Ιχθύ, μην απογοητεύεσαι! Υπάρχουν άλλοι 11 να διαλέξεις…

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα