Η ηθοποιός εξηγεί τους λόγους που αποφεύγει να μιλά ανοιχτά για την σχέση της με τον Αλέξη Γεωργούλη. Πόσο κοντά στον γάμο βρίσκεται;

Για τα μελλοντικά της σχέδια μίλησε στην εφημερίδα «Αγορά» η Τόνια Σωτηροπούλου. Η ηθοποιός που δεν θέλει να μιλά ποτέ ανοιχτά για την σχέση της με τον Αλέξη Γεωργούλη, δεν δείχνει να κάνει το ίδιο και με τα σχέδια της, αφού η ίδια αποκαλύπτει:

«Το παιδί μου θα το κάνω εκτός γάμου. Ιδανικά, αν όλα πάνε καλά στην καριέρα μου, θέλω μέχρι τα 32 μου να κάνω παιδί εκτός γάμου», λέει η 28χρονη ηθοποιός και συνεχίζει: «το να παντρευτώ μου φαίνεται κάτι πολύ τρομακτικό και είμαι η χειρότερη φίλη σ’ αυτό το θέμα. Για να καταλάβεις τι εννοώ, τα τελευταία χρόνια παντρεύτηκαν τέσσερις πολύ καλές φίλες μου και δεν πήγα σε κανένα γάμο! Δεν πήγα επειδή τους σιχαίνομαι τους γάμους. Αγχώνομαι, δεν τους θέλω με τίποτα!».

tonia2

Όσο για τον λόγο που βλέπουμε συνεχώς μαζί το ζευγάρι αλλά εκείνο αποφεύγει να δηλώσει το παραμικρό, η Τόνια Σωτηροπούλου αποκαλυπτει:

«Δεν έχει ουσία να πούμε τίποτα, ασχέτως αν είμαστε ή δεν είμαστε μαζί με τον Αλέξη. Στη ζωή δύο ανθρώπων που κάνουν ένα επάγγελμα στο οποίο εκτίθενται, κανένας από τον έξω κόσμο δεν θα είναι προσκεκλημένος, ούτε τη στιγμή που θα τα φτιάξουν, ούτε τη στιγμή που θα χωρίσουν. Θεωρώ πως είναι κάτι πολύ προσωπικό και δεν αφορά κανέναν. Είναι μια ασήμαντη πληροφορία για μένα», λέει χαρακτηριστικά.

toratora.gr