Μην χασετε

«Το περιέγραφε σαν να το είχε διαβάσει σε κάποιο βιβλίο, ήταν ατάραχη»: Μάρτυρας ανατρέπει όσα λέει η μητέρα για τη μικρή Ίριδα

Μάρτυρας – «κλειδί» σπάει τη σιωπή του και μίλησε στο «Φως στο Τούνελ» της Παρασκευής (4/3) και την Αγγελική Νικολούλη. Η μαρτυρία του ανατρέπει τα δεδομένα στο θάνατο του βρέφους.

Advertisements

 

«Ήξερα την ιστορία της οικογένειας. Έχεις κηδεύσει το δεύτερο παιδί σου λίγους μήνες πριν και έχεις ένα τετραπληγικό παιδί. Περίμενα να δω μία μάνα συντετριμμένη που δε θα ήξερα τι να της πω» σημείωσε.

Εξηγούσε ότι είναι πολύ δυνατό παιδί η Τζωρτζίνα, γιατί ήταν εκείνη που βρήκε την αδελφή της πεθαμένη και δεν είχε κανένα πρόβλημα. Το περιέγραφε σαν να το είχε διαβάσει σε κάποιο βιβλίο, ήταν ατάραχη. Ήταν σαν να μιλούσε για άλλους…» πρόσθεσε ο μάρτυρας.

«Ρώτησα αν είχε συμβουλευτεί κάποιο ψυχολόγο για την ίδια ή το παιδί και μου απάντησε πως δε χρειάστηκε, γιατί η Τζωρτζίνα που βρήκε νεκρό το βρέφος στην κούνια του, το ξεπέρασε», ανέφερε ο μάρτυρας μιλώντας στην Αγγελική Νικολούλη.

Η θεία αποκαλύπτει τι συνέβη τη νύχτα και το πρωί με τη μικρή Ίριδα

Η αδελφή της Ρούλας, της μητέρας από την Πάτρα με τα τρία νεκρά παιδιά, μίλησε στο «Φως στο Τούνελ» και την Αγγελική Νικολούλη για τα όσα συνέβησαν εκείνο το μοιραίο βράδυ, αλλά και τα όσα ακολούθησαν.

«Συνήθως όταν ξύπναγε το μωρό, η Ρούλα το τάιζε αμέσως. Εκείνη τη νύχτα όμως της έβαλε την πιπίλα, σταμάτησε το κλάμα και ξανακοιμηθήκαμε. Γι’ αυτό και το πρωί της έδωσε κρέμα, αντί για γάλα, γιατί είχε περάσει η ώρα» σημείωσε.

«Η Τζωρτζίνα ξύπνησε από τις φωνές της μητέρας της. Δεν έχουμε εικόνα του τι ώρα πέθανε το παιδί. Περιμέναμε την ιατροδικαστή να βγάλει την ώρα του θανάτου. Δεν μου έκανε κάτι εντύπωση, ήταν μια χαρά το παιδί και το προηγούμενο βράδυ. Δεν ήταν δυνατό το κλάμα του, σαν νιαούρισμα, ήταν κάτι που το έκανε συχνά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Advertisements

Η ίδια έδωσε απαντήσεις και για το πανάκι με το αίμα που βρέθηκε στην κούνια του μωρού.

«Ήρθαμε στο σπίτι και πήγαμε κατευθείαν στην κούνια γιατί ήθελε η Ρούλα να μπει στο δωμάτιο του παιδιού. Στη γωνία της κούνιας η Ρούλα με τον Μάνο είδαν το πανάκι του μωρού και μου το έδωσαν για να το παραδώσω στην αστυνομία. Εκείνοι με τη σειρά τους θα το παρέδιδαν στον ιατροδικαστή. Με πήραν τηλέφωνο από την αστυνομία το ίδιο απόγευμα και μας είπαν να μην πειράξουμε το δωμάτιο γιατί θα ερχόταν την επόμενη μέρα κλιμάκιο από το εγκληματολογικό. Φωτογράφισαν και φύγανε. Η Τζωρτζίνα εκείνη την ώρα δεν ήταν εκεί, την είχαμε δώσει σε μία οικογενειακή φίλη για λίγο να παίξει», είπε στη δημοσιογράφο η θεία των τριών άτυχων κοριτσιών.

 

newsbeast.gr

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα