Μην χασετε

«Της λέω “τι γίνεται;”. Πού να φανταζόμουν τι θα γινόταν»: Όσα είπε η μάρτυρας που άκουσε τα πάντα από το τηλέφωνο στην ανακοπή της Τζωρτζίνας στο «Φως στο τούνελ»

Η Αγγελική Νικολούλη και το «Φως στο τούνελ» μίλησε με τη γυναίκα που συνομιλούσε με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, την ώρα που η 9χρονη Τζωρτζίνα έπαθε ανακοπή.

Advertisements

 

Στην εκπομπή της Παρασκευής 25 Φεβρουαρίου,η Ρούλα Πισπιρίγκου επικαλέστηκε μία μάρτυρα: «Ήμουν ξύπνια. Μιλούσα στο τηλέφωνο και όταν φτάσει στην ανάκριση θα έρθει μάρτυρας. Λέω το μηχάνημα πάλι χτυπάει, κάτι δεν πάει καλά. Πάω να φωνάξω τους γιατρούς, έχει ανεβασμένους παλμούς και χαμηλό οξυγόνο. Εκείνη την ώρα κλείνω το τηλέφωνο, κάνω να σηκωθώ και το παιδί πετάχτηκε και έπεσε πίσω. Το ίδιο πράγμα ακριβώς που μου έκανε και η Μαλένα».

Τι είπε η γυναίκα αυτή;

«Εγώ μιλούσα στο τηλέφωνο με την Ρούλα. Άκουγα το μηχάνημα. Της λέω “τι γίνεται;”. Μου λέει πέφτει το οξυγόνο. Ανησύχησα. “Κλείσε”, μου λέει και της απάντησα να φωνάξει τους γιατρούς. Έχει γούστο, λέω, να μας βρει κανένα άλλο. Πού να φανταζόμουν τι θα γινόταν…» σημείωσε.

Μετά από περίπου μία ώρα κάλεσε την μητέρα των τριών άτυχων κοριτσιών, προκειμένου να μάθει νεότερα για την υγεία της Τζωρτζίνας.

«Η Ρούλα ήταν σε πανικό», όπως αναφέρει η ίδια και της είπε ότι το παιδί έπαθε ανακοπή.

Η μάρτυρας και φίλη της Ρούλας μιλά συγκινημένη για την Τζωρτζίνα, λέγοντας πόσο την λάτρευε, πόσο έξυπνη ήταν, αλλά παράλληλα πόσο πονεμένη ήταν που είχε χάσει τα δύο αδελφάκια της.

Advertisements

 

«Το παιδί αυτό το είχα σαν δικό μου. Δε μπορείτε να φανταστείτε για τι πλάσμα μιλάμε. Περνούσαμε από το νεκροταφείο μπροστά και μου έλεγε εδώ είναι οι αδελφές μου. Εδώ δεν είναι τα κορίτσια;» ανέφερε.

Η επιδείνωση της υγείας της Τζωρτζίνας ήταν ραγδαία. Η μάρτυρας που μιλάει στο «Τούνελ» για τις τελευταίες στιγμές του 9χρονου κοριτσιού, δεν μπορεί να πιστέψει μέχρι και σήμερα αυτή την τραγική εξέλιξη.

«Με την Τζωρτζίνα μιλάγαμε με βίντεο. Τελευταία φορά που μιλήσαμε, είναι την Κυριακή το μεσημέρι. Ήταν πεσμένη, γυρισμένη στο πλάι και υποτονική. Δεν είχα καλό προαίσθημα. Ραγδαία επιδείνωση. Νομίζω ότι αυτό δεν έχει συμβεί. Δεν το έχω ακόμα συνειδητοποιήσει» πρόσθεσε.

 

znews.gr

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα