Μην χασετε

Το φυσάει και δεν κρυώνει η Τατιάνα Στεφανίδου: Βαρύ πρόστιμο στην εκπομπή της για την Ελένη Τοπαλούδη

Το ΕΣΡ επέβαλλε πρόστιμο ύψους 120.000 ευρώ στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου για επεισόδιο που είχε αναφορά στον θάνατο της Ελένης Τοπαλούδη.

Σύμφωνα με την απόφαση που δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια το πρόστιμο επιβλήθηκε για την εκπομπή «Μαζί σου», την οποία παρουσίαζε η Τατιάνα Στεφανίδου, πριν 5 χρόνια και συγκεκριμένα για επεισόδιο από τον Δεκέμβριο του 2018, όπου ασχολήθηκε με τον ομαδικό βιασμό και την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Το πρόστιμο αφορά σε τέσσερις παραβάσεις, σύμφωνα με την απόφαση που δημοσιεύθηκε στην Διαύγεια.

  • 30 χιλιάδες ευρώ για «μη προστασία της μνήμης τεθνεώτος»
  • 30 χιλιάδες ευρώ για «δημοσιοποίηση στοιχείων της μυστικής ποινικής προδικασίας»
  • 30 χιλιάδες ευρώ για «υποβάθμιση της ποιότητας του προγράμματος» και
  • 30 χιλιάδες ευρώ για «μη προστασία ανηλίκων τηλεθεατών».

Όπως αναφέρει το ΕΣΡ, κατά τη διάρκεια των εκπομπών του «Μαζί σου» με την Τατιάνα Στεφανίδου στο ΣΚΑΪ προβλήθηκαν μεταξύ άλλων λεπτομέρειες για το πως δολοφονήθηκε η Ελένη Τοπαλούδη και εικόνες από την σορό της, βίντεο με τον ξυλοδαρμό εντός των φυλακών ενός εκ των (τότε) κατηγορουμένων για τον φόνο, καταθέσεις μαρτύρων για την υπόθεση, τμήμα της δικογραφίας και άλλα στοιχεία της ποινικής προδικασίας της υπόθεσης.

Advertisements

Για τους λόγους αυτούς η ολομέλεια του ΕΣΡ «δέχεται ότι η εγκαλουμένη παραβίασε εκ προθέσεως τις αναφερόμενες στο νομικό μέρος της παρούσας υποχρεώσεις της, κατά τα ειδικότερα αναφερόμενα στο σκεπτικό».

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα