Μην χασετε

Βάσια Παναγοπούλου: «Συμμαθητής του γιου μου δεν κατάφερε να περάσει στις Πανελλήνιες εξετάσεις κι auτοκτόνησε»

Η Βάσια Παναγοπούλου έκανε δηλώσεις και αποκάλυψε ένα συγκλονιστικό περιστατικό. H ηθοποιός αποκάλυψε πως ένας συμμαθητής του γιου της δεν κατάφερε να περάσει στις πανελλήνιες εξετάσεις και τελικά έβαλε τέλος στη ζωή του.

«Είχαμε ένα περιστατικό σε μια ευρύτερα φιλική οικογένεια. Ένα παιδί που δεν τα κατάφερε να περάσει στις Πανελλαδικές, αυτοκτόνησε και αυτό εμένα με σόκαρε. Δεν είναι η πρώτη φορά που το ακούμε, αλλά σε σοκάρει ακόμα πιο πολύ, όταν είναι στον περίγυρό σου», δήλωσε.

 

 

Advertisements

«Αυτό με έκανε να αισθάνομαι δύο φορές πιο υπεύθυνη στο πώς να διαχειριστώ τον γιο μου, ειδικά την τρίτη χρονιά του Λυκείου, που πιέζει το σχολείο, πιέζει το φροντιστήριο. Ο γιος μου μου έλεγε “δεν θέλω να σε απογοητεύσω” και του απαντούσα ότι δεν μου καίγεται καρφί. Θέλω να συγκεντρωθείς, να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό και ό,τι γίνει. Δεν είναι το τέλος του κόσμου. Τα κατάφερε, πέρασε στην διοίκηση επιχειρήσεων και είμαι πολύ περήφανη», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Τέλος, μίλησε για τον μικρότερο γιο της. «Έχω και τον δεύτερο γιο μου, ο οποίος τώρα μπήκε στην Β’ λυκείου και ετοιμαζόμαστε για αυτό, αλλά πρέπει να είμαστε χαλαροί, δεν πρέπει τα παιδιά μας να έχουν αυτό το φορτίο», τόνισε κλείνοντας.

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα