Μην χασετε

«Τίποτα δεν είναι τόσο εύκολο. Έχει πόνο και σωματικό και ψυχικό»: Η εξομολόγηση της Μαντώς Γαστεράτου για την καισαρική και τους φρικτούς πόνους

Η Μαντώ Γαστεράτου, η οποία έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της παραμένει στο μαιευτήριο και μέσα από αυτό το μεσημέρι της Πέμπτης δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες και μίλησε για τα πρώτα δύσκολα 24ωρα μετά τη γέννα.

 

Η Μαντώ Γαστεράτου που έφερε στον κόσμο μόλις πριν από 8 μέρες το δεύτερο παιδάκι της στον κόσμο κατέγραψε σε stories της πώς βίωσε τον τοκετό απαντώντας σε μέλλουσες μαμάδες που θέλουν να ξέρουν τι τους περιμένει.

«Τίποτα δεν είναι τόσο εύκολο behind the scenes. Ειδικά αν έχεις γεννήσει με καισαρική τομή (αυτή είναι η μόνη και δική μου εμπειρία). Έχει πόνο και σωματικό και ψυχικό. Όμως, όταν έχεις στα χέρια σου αυτό το πλάσμα, σφίγγεις τα δόντια και δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό για να είναι καλά» ανέφερε αρχικά η Μαντώ Γαστεράτου.

Advertisements

«Και επειδή πολλές είστε οι μέλλουσες μαμάδες (για την πρώτη φορά μιλάω κυρίως) και με ρωτάτε αν πονάει, πονάει. Ναι, πονάει φρικτά και η τομή και το στήθος (εγώ τουλάχιστον έτσι το ζω). Χέρια πόδια πρησμένα και εξάντληση τρομερή» ανέφερε στα instastories της.

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα