Μην χασετε

«Δεν πιστεύω ότι έχει πεθάνει για να την αποχαιρετήσω»: Δύσκολες ώρες για τον Κώστα Κακκαβά που δεν μπορεί να πιστέψει ότι έφυγε από τη ζωή η Ντόρα Κωστίδου

Συγκλονισμένος από τον θάνατο της Ντόρας Κωστίδου είναι ο ηθοποιός Κώστας Κακκαβάς. Ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso, δηλώνοντας πως δεν μπορεί να πιστέψει πως η πρώην αρραβωνιαστικιά του έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 χρόνων.

 

”Δεν μπορώ ακόμα να κοιμηθώ τα βράδια από τη θλίψη μου. Δεν πιστεύω ότι έχει πεθάνει για να την αποχαιρετήσω”, είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός

«Είχα την τύχη στη ζωή μου να με αγαπήσουν υπέροχες γυναίκες και μάλιστα από πολύ καλά σπίτια. Υπέροχα πλάσματα. Ήμουν απόλυτα πιστός και ειλικρινής μαζί τους. Η Ντόρα ήταν ένα νοικοκυροκόριτσο που δυστυχώς η σχέση μας δεν κατέληξε σε γάμο.

Advertisements

Όταν έμαθα για το φευγιό της Ντόρας, λύγισα. Δεν μπορώ ακόμα να κοιμηθώ τα βράδια από τη θλίψη μου. Δεν πιστεύω ότι έχει πεθάνει για να την αποχαιρετήσω. Πιστεύω κάπου θα ξανασμίξουμε και πάλι θα γελάσουμε δυνατά, όπως παλιά.

Δεν μπορώ να αποχαιρετήσω τη Ντόρα, ούτε να της πω “καλό παράδεισο”, γιατί δεν πιστεύω πως έχει φύγει από τη ζωή. Το ίδιο ένιωθα και νιώθω και για το φίλο μου, Ανδρέα Μπάρκουλη. Νομίζω ότι είναι κάπου εδώ τριγύρω, θα ανοίξω την πόρτα και θα τους χαιρετήσω και τους δύο», εξομολογήθηκε ο Κώστας Κακαβάς.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα