Μην χασετε

«Την έφαγε ο αλήτης, μας έκλεισε το σπίτι. Την σκότωσε μπροστά στο παιδί της: Συντετpιμένος και με δάκρυα στα μάτια ο πατέρας της αδικοχαμένης 39χρονης

Ραγίζουν καρδιές τα λόγια του πατέρα της 39χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε στη Χαλκιδική από τον σύντροφό της, μπροστά στα μάτια του 8χρονου παιδιού τους. Όπως αναφέρει ο πατέρας της αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 36χρονος έδειξε βία και κακοποίηση.

 

«Αχ κοπέλα μου, δεν σου λέω τι σπίτι είχα. Δεν μπορώ να στο πω. Δεν μπορώ να στο περιγράψω. Μου έφαγε το παιδί μου, ο αλήτης. Είχα μια κόρη και μου την σκότωσε ο (…). Αχ  να τη βλέπατε την κοράκλα μου. Και από όταν γεννήθηκε έτσι ήταν με το χαμόγελο. Με το χαμόγελο και μας έκλεισε το σπίτι, ο (…)» ανέφερε στον Alpha.

«Ατελείωτες φορές της είχα πει να πάρει τα παιδιά και να έρθει στο σπίτι μου. Δεν με άκουγε σε αυτό το θέμα. Δεν με άκουγε η κόρη μου, δεν με άκουγε, αυτό ήταν το λάθος. Και την έφαγε ο αλήτης αυτός. Και ερχόταν κάθε λίγο και λιγάκι «μπαμπά μάλωσα, θέλω να φύγω». «Φύγε ρε κοπέλα μου, έχεις τον πατέρα σου και τη μάνα σου, είναι ο αδερφός σου εδώ. Φύγε να χαρούμε. Να χαρούμε, όχι να λυπηθούμε που θα φύγεις από εκεί». Αχ… ήταν φιλότιμη και την κατάφερνε και τη γύριζε πίσω, κοπέλα μου. Δεν ήθελε να διαλύσει τον γάμο της, «άντε ρε μπαμπά, έτσι θα του περάσει, άντε ρε μπαμπά». Τι το πέρασε κοπέλα μου, εκτέλεσε το κορίτσι μου και…» πρόσθεσε επίσης ο πατέρας της 39χρονης.

Advertisements

 

Από τύχη δεν ήταν μπροστά στην τραγωδία το μεγαλύτερο παιδί του ζευγαριού, η 12χρονη κόρη τους που είχε μείνει το προηγούμενο βράδυ στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς.

«Αχ… Ήταν τυχερό. Ήταν με τις εκλογές και ήταν εδώ η γυναίκα μου και  επειδή είπε η μαμά της θα την φέρω εγώ τη (…). Και της είπε η γυναίκα μου, «άντε ρε (…)πάρε το (…) και κατέβα κάτω, αφού θα κατέβεις αύριο κάτω, γιατί δούλευε σε ένα σούπερ η κόρη μου και το απόγευμα που θα ήταν να φύγει και θα την έπαιρνε» σημείωσε ο πατέρας της 39χρονης γυναίκας.

 

Advertisements

Με τρεμάμενη φωνή περιέγραψε τα όσα βίωσε η κόρη του από τον 36χρονο γαμπρό του. «Πριν λίγες μέρες την έδιωξε την κόρη μου. Και τώρα μπορεί να έκαναν αυτήν την κουβέντα. Ήταν μεθυσμένος πρώτον που το έκανε αυτό. Δεν το έκανε συχνά, αλλά όταν έπινε τρελαινόταν. Μια φόρα στο χρόνο. Θα το έκανε. Θα την έδερνε, να της έλεγε «θα σε σκοτώσω». Ήταν διαβητικός από μικρός και το αλκοόλ πρέπει να τον πείραζε πολύ.

Την χτυπούσε και η κόρη μου τον είχε στα ώπα ώπα, να μην του λείψει τίποτα του τσόγλ@νου. Να σου πω κάτι; Γνωρίζεις τι θα πει κακός άνθρωπος; Έτυχε στην οικογένεια την δικιά μου να βρεθεί ένας κακούργος στο σπίτι το δικό μου, που κακία δεν ξέρει τι θα πει και έτυχε να έρθει στο σπίτι το δικό μου ο (…) αυτός ο αληταράς να πεθάνει την κοπέλα μου».

 

Ο 68χρονος δήλωσε πως θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για να μεγαλώσει τα δύο εγγόνια του που έμειναν χωρίς μητέρα και πατέρα.

«Εγώ θα φανώ βράχος και δεν θα τους λείψει τίποτα. Τίποτα δεν θα τους λείψει. Εγώ θα τα σπουδάσω όσο είναι καιρός, γιατί είμαι μεγάλος, είμαι 68 χρονών, αλλά έχω τον γιο μου. Θα κατέβει ο γιος μου και θα τα αναλάβει αυτός και δεν θα τους λείψει τίποτα, αν πάθω κάτι. Τα εγγόνια μου μέχρι τώρα εγώ τα τροφοδοτούσα, εγώ το έκανα αυτό το σπίτι του αλήτη. Είχα και σπίτι άλλο για την κόρη μου, για την εγγονή μου, να μην πάρει άλλο, της έφτιαξα και της έλεγα «έλα ρε κοπέλα μου σπίτι με τον πατέρα σου, να χαρούμε, να φύγεις από αυτόν τον αλήτη. Δεν άκουσε τον πατέρα της και τη μάνα της. Δεν άκουγε, δεν άκουγε το χαϊβάνι η κόρη μου» κατέληξε ο πατέρας της 39χρονης στον Alpha.

Advertisements

 

tlife.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα