Σάλος ξέσπασε μετά από καταγγελία κατά μιας δασκάλας Δημοτικού σχολείου, η οποία προέβη στην προβολή εpωτικής ταινίας σε παιδιά 10 ετών με τίτλο «Αγόρια στο ντους».

Η υπόθεση προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από τους γονείς των παιδιών και την εκπαιδευτική κοινότητα. Το περιστατικό αποκαλύφθηκε όταν οι γονείς ενός αγοριού παρατήρησαν αλλαγή στη συμπεριφορά του, καθώς το παιδί μπερδεύτηκε από όσα είχε παρακολουθήσει στην ταινία.

 

“Έχουμε λάβει εξώδικο από γονείς μαθητή, το οποίο έχει κοινοποιηθεί και σε ανώτερη αρχή από εμάς, περιμένουμε τις κινήσεις της ανώτερης αρχής”, αρκέστηκε να πει ο διευθυντής του σχολείου στην εκπομπή “Tlive” της Τατιάνας Στεφανίδου.

Advertisements

 

 

Από την πλευρά του, ο Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς, δικηγόρος των γονιών που έκαναν την καταγγελία, ανέφερε στην εκπομπή: “Το παιδί έκανε εμετό, δεν είχε όρεξη να φάει, είχε κλειστεί στον εαυτό του. Ήταν σοκαρισμένο. Έτσι εκμαίευσαν από το παιδί τι είχε συμβεί…”.

Ο τίτλος της ταινίας -που είναι κατάλληλη για παιδιά άνω των 13 ετών- είναι “Τα αγόρια στο ντουζ” και δείχνει ανήλικα παιδιά σε ένα καμπ, όπου ο εκπαιδευτής τους παρότρυνε να σκληραγωγηθούν και είχε σκηνές μέσα από το ντουζ που φιλιόντουσαν στο στόμα και θωπεύονταν.

Advertisements

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, ο μαθητής υποστήριξε ότι όταν ρώτησαν τη δασκάλα γιατί είδαν αυτήν την ταινία, φέρεται να απάντησε ότι “ο εκπαιδευτής (σ.σ. ο ρόλος στην ταινία) είναι φασίστας”.

newsit.gr

Advertisements