Πολλές είναι οι ανάρμοστες – αντιαισθητικές εικόνες που έχουν φτάσει στον τηλεθεατή κατά τη διάρκεια προβολής του πρώτου και του δεύτερου κύκλου του «The Bachelor», εκ των οποίων ορισμένες έχουν καταφέρει να προκαλέσουν δυσμενή σχόλια στα social media, τόσο για τον ALPHA όσο και για τις συμμετέχουσες στο πολυσυζητημένο αυτό project.

Advertisements

 

Όπως επιβεβαιώθηκε δια στόματος Βαγγέλη Περρή στο «Πρωινό», το «The Bachelor» κουνά μαντήλι στους τηλεθεατές στο φινάλε της τρέχουσας σεζόν, καθώς οι ιθύνοντες του ALPHA επιθυμούν διακαώς να μην υπάρχει πλέον η παραμικρή σύνδεση του brand τους με ευτελή τηλεοπτικά προϊόντα – τρανή απόδειξη, το γεγονός πως επενδύουν πλέον πάρα πολλά σε τεράστιες παραγωγές μυθοπλασίας.

Οι άνθρωποι του καναλιού κατάλαβαν πως είναι αδιανόητο μία υπερπαραγωγή σαν τον «Σασμό» να δίνει πάσα στο συγκεκριμένο ριάλιτι και οδηγήθηκαν σε μια απόφαση που ήταν μονόδρομος. Το ευτελές περιεχόμενο σε συνδυασμό με τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης έφεραν το οριστικό τέλος.

  Μαρία Ιωαννίδου: «Έχω πέσει θύμα βιασμού. Δεν το είπα ποτέ. Αν σας πω ονόματα θα ανατριχιάσετε»

Το κερασάκι στην τούρτα της ήδη επιβαρυμένης θέσης του ριάλιτι μαθαίνουμε πως προκάλεσε ένα από τα σχετικά πρόσφατα «διόλου κατάλληλα» πλάvα, το οποίο απεικονίζει νεαρή παίκτρια να… δείχνει τα προσόντα της στον Παππά αλλά και τους τηλεθεατές.

Φυσικά, η συγκεκριμένη εικόνα δεν ήταν η αιτία του τέλος, απλά μία (ακόμα) αφορμή. Οι άνθρωποι του καναλιού κατάλαβαν ότι ένα πρόγραμμα που παρουσιάζει τη γυναίκα ως τρόπαιο δεν μπορεί να έχει θέση στην τηλεόραση του 2021. Και πλάνα σαν αυτό επιβεβαιώνουν το ορθόν της απόφασής τους.

Advertisements

 

Dailymedia.com.gr

Advertisements