Ο Θανάσης Αλευράς έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και αναφέρθηκε στη μάχη του με την κατάθλιψη και το αυτοάνοσο που τον ταλαιπωρούσε, τον πατέρα Αντώνιο και τις κατηγορίες που έχουν βγει στη δημοσιότητα εις βάρος του, αλλά και τον Νίκο Μουτσινά.

Advertisements

 

 

«Την ευστροφία του Νίκου δεν μπορώ να την παρακολουθήσω, έχει εκπαιδευτεί πολλά χρόνια πάνω σε αυτό. Είναι ένα άλλο ταλέντο. Έχουμε συνεργαστεί με τον Νίκο Μουτσινά, ισχύει ότι είναι δύσκολος συνεργάτης γιατί τα έχει πολύ συγκεκριμένα στο κεφάλι του. Όταν είσαι και φίλος με τον άλλο νιώθεις ότι έχει μια παραπάνω ευκολία να του πει το οτιδήποτε. Δεν είναι εύκολο αλλά περάσαμε φανταστικά», είπε αρχικά ο Θανάσης Αλευράς.

Advertisements

 

 

Όσον αφορά στις καταγγελίες για την Κιβωτό του κόσμου αλλά και την γνωριμία του με τον πατέρα Αντώνιο, ο ίδιος ανέφερε: «Σε αυτή την εποχή είναι πολύ εύκολο μια ψεύτικη είδηση που δεν έχει ερευνηθεί στο βάθος της και επειδή οι άνθρωποι είμαστε πολύ θυμωμένοι, είμαστε και έτοιμοι να φάμε ο ένας τις σάρκες του άλλου. Να ερευνηθούν σε βάθος όλα αυτά, να μάθουμε την αλήθεια. Τον πατέρα Αντώνιο τον γνωρίζω πολύ προσωπικά και τον έχω δει και με τα παιδιά. Για εμένα είναι σοκ όλο αυτό. Αν ισχύουν αυτά τα πράγματα… δεν ξέρω τι να πω», σημείωσε ο Θανάσης Αλευράς.

 

Advertisements
Advertisements