Μην χασετε

«Θα βγάζω τα β@$#@ μου άμα θέλω»: Ξέσπασε η Νατάσσα Μποφίλιου με τα σχόλια που δέχτηκε για τη φωτογράφιση με τα ακριβά ρούχα

Η Νατάσσα Μποφίλιου μίλησε για τις ενδυματολογικές επιλογές της και γιατί σχολιάστηκε τόσο πολύ η εμφάνισή της με γούνα στους δρόμους του Λονδίνου.

 

«Έχω κριθεί πολλές φορές για την εικόνα μου, και από τη μία πλευρά και από την άλλη. Δηλαδή έχω κριθεί για την εικόνα μου, γιατί δεν μπορώ να είμαι έντεχνη τραγουδίστρια και να είμαι ντυμένη έτσι. Δε μπορώ να τραγουδάω αυτό το είδος μουσικής και να έχω τα μαλλιά μου σε αυτό το χρώμα. Πρέπει να αδυνατίσω γιατί δεν γίνεται να φοράω στενά ρούχα. Έχει έρθει καλλιτέχνιδα και μου έχει πει “μα δε μπορεί να είσαι αυτά τα παραπάνω κιλάκια και να φοράς τόσο στενά ρούχα, πρέπει να φοράς φαρδιά ρούχα”.

Μα εγώ ήθελα να φοράω στενά ρούχα για να επιβάλω το δικαίωμά μου να κάνω ό,τι μου γουστάρει. Να φοράω στενά ρούχα μου άμα θέλω, να βγάζω τα β@$#@ μου άμα θέλω, όλο αυτό που θέλω, οπότε εγώ είχα την ανάγκη να το διεκδικήσω χωρίς να έχω τα εργαλεία να τοποθετηθώ σε αυτό και να το εξηγήσω», είπε αρχικά η Νατάσσα Μποφίλιου.

Advertisements

 

 

Για το ταξίδι στο Λονδίνο και τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

«Αυτά είναι τόσο παρωχημένα, τόσο πασέ, τόσο γελοία και οι άνθρωποι που τα λένε –αν θες την προσωπική μου άποψη- δεν τα πιστεύουν. Θα φοράω τέτοια ωραία ρούχα, όποτε μου προτείνεται, γιατί αγαπώ πολύ και τη μόδα, επίσης είναι κάτι που δεν το έχω κρύψει. Επίσης, δεν έχουν βαρεθεί κάποιοι άνθρωποι να το λένε; Έτσι ντύνομαι από 18 χρονών που έχω βγει σε αυτή τη δουλειά. Δεν έχω προσποιηθεί ποτέ ότι ντύνομαι κάπως αλλιώς

Ο κυριότερος λόγος, νομίζω, που έγινε όλο αυτό, δεν είναι επειδή είμαι γυναίκα, είναι επειδή είμαι γυναίκα, αριστερή και έχω το θάρρος της γνώμης μου. Κυρίως το αριστερή και το θάρρος της γνώμης σου προκαλεί αυτό τον ερεθισμό», τόνισε η γνωστή ερμηνεύτρια.

 

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα