Μην χασετε

Ματθίλδη Μαγγίρα: «Ζούμε σε ένα Matrix, μια εικονική πραγματικότητα. Ελπίζω πολύ σύντομα να το αντιληφθούμε όλοι»

Η Ματθίλδη Μαγγίρα μίλησε για την καριέρα της, την κατάθλιψη που πέρασε και για τις ανησυχίες που έχει σχετικά με τα «μεταφυσικά φαινόμενα»

Advertisements

 

«Οι πρώτες μου τηλεοπτικές δουλειές ήταν στο Mega, οι Μικρομεσαίοι και οι Δέκα Μικροί Μήτσοι. Όταν πήγαινα στο καμαρίνι, έβρισκα πάντα τη Ζωζώ Σαπουντζάκη με ρόλεϊ και μπολ με παγάκια. Δεν την είδα ποτέ αμακιγιάριστη. Μέχρι να κατέβει ο Δαλιανίδης από το κοντρόλ, η Ζωζώ είχε εξαφανιστεί κι είχε αλλάξει και ρούχα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, μίλησε για τις ανησυχίες που έχει σχετικά με τα «μεταφυσικά φαινόμενα». «Για να υπάρχει το μεταφυσικό, προϋποθέτει να υπάρχει και το φυσικό. Κάνεις μια ευχή και μετά από λίγο, γίνεται. Μήπως αυτό είναι το φυσικό ως προς το αόρατο κομμάτι μας που δεν βλέπουμε. Έχουμε αιθερικό σώμα, που λόγω της ύλης του, τα μάτια μας δεν το βλέπουν. Έχω δύο επιθανάτιες εμπειρίες και τα περισσότερα όνειρά μου, έχουν γίνει πραγματικότητα. Συνεχίζω και κάνω όνειρα γιατί ξέρω πώς λειτουργεί αυτός ο μηχανισμός. Ζούμε σε ένα Matrix που είναι μια εικονική πραγματικότητα, αλλά η πραγματικότητά μας είναι άλλη. Ελπίζω πολύ σύντομα να το αντιληφθούμε όλοι», δήλωσε.

 

 

Όσο για την προσωπική της ζωή, η Ματθίλδη Μαγγίρα τόνισε πως δεν θέλει να την εκθέτει. «Παντρεύτηκα κι έκανα μια κόρη. Είμαστε πολύ φίλες με την κόρη μου, το θεωρώ επίτευγμα αυτό. Εάν προκύψει ένας σύντροφος που μπορούμε να συνοδοιπορήσουμε, θα το σκεφτόμουν. Δεν είμαι άνθρωπος που πουλάει την προσωπική του ζωή», εξήγησε.

Τέλος, για την κατάθλιψη που βίωσε, είπε: «Έχω περάσει κατάθλιψη. Βγήκα από τους πρώτους να μιλήσω γι’ αυτό, γιατί ήθελα να περάσω το μήνυμα ότι μπορείς να το νικήσεις. Πρώτη φορά, ήρθα αντιμέτωπη με την κατάθλιψη με την κατάθλιψη στα 16, γύρω στα 26 ξαναβγήκε και ξανά μετά τα 30. Τελευταία φορά ήταν ανίκητο».

 

Advertisements

protothema.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα