Μην χασετε

Τεράστιο κύμα συμπαράστασης στην 24χρονη Γεωργία Μπίκα που κατήγγειλε τον βιασμό της

Η 24χρονη Γεωργία Μπίκα αποφάσισε να βγει δημοσίως και να μιλήσει για την υπόθεση ομαδικού βιασμού της την Πρωτοχρονιά σε πολυτελές ξενοδοχείο, στην Θεσσαλονίκη.

 

Το πρόσωπο και το ονοματεπώνυμο της 24χρονης κοπέλας αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, στον οποίο επέλεξε να μιλήσει η 24χρονη για τον εφιάλτη που έζησε.

«Η Γεωργία αποφάσισε να δείξει το πρόσωπό της και να μιλήσει. Η Γεωργία αποφάσισε να μιλήσει δημόσια. Με το πρόσωπο και το όνομά της. Τώρα είσαστε όλοι προσκεκλημένοι στη δική μου σουίτα. Λεβέντες, παλικάρια, εισαγγελείς, ιατροδικαστές και λοιποί συγγενείς…», ανέφερε ο δημοσιογράφος στην ανάρτησή του στα social media, παρουσιάζοντας την 24χρονη Γεωργία.

Advertisements

 

Μάλιστα, στο σχετικό tweet ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος έγραψε επίσης: «Σας το είχα υποσχεθεί… Τώρα κλάψτε τους όλους μαζί. Τους λεβέντες, τα αναψυκτικά τους, τους εισαγγελείς τους, τους πολιτικούς φίλους τους κλπ κλπ».

Η 24χρονη Γεωργία Μπίκα:

 

Advertisements

Αμέσως μόλις έγιναν γνωστά τα στοιχεία της, το κύμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης στην 24χρονη, που όλες αυτές τις μέρες εκφραζόταν ποικιλοτρόπως στα social media, «γιγαντώθηκε» ακόμη περισσότερο και ορισμένοι έσπευσαν στον προσωπικό λογαριασμό της 24χρονης στο Facebook για να πουν έναν καλό λόγο και να δηλώσουν την στήριξή τους στη Γεωργία.

 

 

thecaller.gr

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα