Μην χασετε

Τατιάνα Στεφανίδου για Τέμπη: «Έχουμε ευθύνη κι εμείς οι δημοσιογράφοι αλλά ασχολούμαστε με αυτό που επιλέγει να δει ο κόσμος»

Η Τατιάνα Στεφανίδου με αφορμή προβολή ρεπορτάζ για την κατάσταση που επικρατεί στις σήραγγες του ΟΣΕ, έκανε τη δική της αυτοκριτική για την ελλιπή ανά τα χρόνια κάλυψη των προβλημάτων στον Σιδηρόδρομο.

Advertisements

 

«Πρέπει ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του κι εμείς οι δημοσιογράφοι έχουμε ευθύνη, που δεν είχαμε σκεφτεί να μπούμε στις σήραγγες, στα τούνελ του ΟΣΕ και να δούμε ποια είναι η κατάστασή τους.

Να ελέγξουμε όλες αυτές τις επιτροπές που πληρώνονται όλα αυτά τα χρόνια για να επιτηρούν τις συντηρήσεις», σχολίασε αρχικά η Ρένα Κουβελιώτη.

«Εμείς έχουμε μεγαλύτερη ευθύνη, όχι μόνο για τις σήραγγες του ΟΣΕ. Να πούμε και τα δικά μας. Κι εμείς ασχολούμαστε με αυτό που επιλέγει να δει ο κόσμος συνήθως.

 

Θα έπρεπε να έχουμε ασχοληθεί με τον ΟΣΕ. Οι καημένοι οι εργαζόμενοι τα λένε χρόνια», σημείωσε από την πλευρά της η Τατιάνα Στεφανίδου και πρόσθεσε:

«Δυστυχώς, πολλές φορές όταν βγάζεις ένα θέμα που έχει ουσία και αξία για την ανθρώπινη ζωή, είναι συχνά ένα θέμα που και ο τηλεθεατής δεν επιλέγει να το δει. Είναι ένας φαύλος κύκλος. Έχουμε ευθύνη κι εμείς οι δημοσιογράφοι».

«Ας δεσμευτούμε, λοιπόν, ότι τώρα θα φτάσουμε την έρευνα στο κόκαλο», τόνισε από τη δική της μεριά η Ρένα Κουβελιώτη, με την Τατιάνα Στεφανίδου να υπερθεματίζει.

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα