Μην χασετε

«Είχα πει στη σύζυγό μου και στη μητέρα μου “ετοιμάστε με”»: Σuγκλονίζει ο Γιώργος Δασκαλάκης για τη μάχη με τον καρκίνο

Ο Γιώργος Δασκαλάκης δίνει τον τελευταίο χρόνο τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του, αφού διαγνώστηκε με μία επιθετική μορφή καρκίνου την οποία αντιμετωπίζει σθεναρά.

Ο γνωστός τραγουδιστής εμφανίστηκε σε απευθείας σύνδεση στην εκπομπή Super Κατερίνα, όπου μίλησε για την περιπέτεια που βιώνει αλλά και τα τελευταία ενθαρρυντικά αποτελέσματα των εξετάσεών του.

 

 

Advertisements

«Όταν πήγαμε στην Αθήνα και κάναμε το pet scan, που ήταν το επόμενο βήμα μετά από 30 χημειοθεραπείες, το ανησυχητικό με αυτή τη νόσο είναι να μην έχει κάνει μετάσταση κάπου στο σώμα σου. Δεν έκανε», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Δασκαλάκης.

«Εγώ όταν ξεκίνησα τη θεραπεία μου, ήμουν στο στάδιο 4 και καταφέραμε να το ρίξουμε στο στάδιο 1. Δεν έχει αλλάξει κάτι στον τρόπο ζωής μου αυτή τη στιγμή, είμαι στο κρεβάτι μου», σημειώνει ο τραγουδιστής για την κατάσταση της υγείας του.

«Την προηγούμενη φορά είχα απογοητευτεί κι εγώ. Έλεγα στη σύντροφο και στη μητέρα μου «ετοιμάστε με», γιατί δεν ένιωθα καλά. Έπαθα και θρόμβωση, δε μπορούσα να περπατήσω, να κινηθώ, όπως και τώρα βέβαια. Απλά το ενθαρρυντικό είναι ότι προχωράμε πάρα πολύ καλά, μου έδωσε δύναμη όλο αυτό», περιγράφει ο Γιώργος Δασκαλάκης και σοκάρει.

 

Advertisements

«Δεν έχει αλλάξει το «μαμά, φέρε μου νερό», «Μαρία, βάλε μου φαγητό», «πηγαίνετέ με στο μπάνιο», «πλύντε με». Αυτά δεν έχουν αλλάξει. Αλλά το ότι μετά από 4 διπλές χημειοθεραπείες ακόμα θα πάρουμε μετά τον ανήφορο, είναι ενθαρρυντικό και λέω στον εαυτό μου: κάτι έχεις κάνει και πήγαμε καλά», εξομολογείται.

«Χαίρομαι που υπάρχει ελπίδα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς μου εδώ στη Ρόδο και στον Ευαγγελισμό. Πριν από κανένα δίμηνο πήρα ένα μήνυμα από μία γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, που μου είπε ότι ήταν έτοιμη να τα παρατήσει αλλά πήρε από μένα δύναμη», ανέφερε κλείνοντας ο Γιώργος Δασκαλάκης, περνώντας το δικό του μήνυμα σε όλους τους καρκινοπαθείς.

 

zappit.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα