Η Χρυσούλα Διαβάτη, που συνεργάστηκε με την Ντίνα Κώνστα στην αγαπημένη σειρά του Mega “Δύο ξένοι”, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Espresso, μίλησε για τα σχέδια που είχαν οι δυο τους.

Advertisements

«Τόσο η Ντίνα, όσο κι εγώ είμαστε δύο ηθοποιοί της παλιάς στόμφας, που αυτοσχεδιάζαμε. Ταιριάξαμε απόλυτα στους Δύο Ξένους, η χημεία ήταν εντυπωσιακή και φαίνεται ακόμα και σήμερα, που έχει περάσει μια εικοσαετία. Όλη αυτή η χημεία βγήκε βέβαια, κατόπιν σκληρής δουλειάς πάνω στους χαρακτήρες των σεναρίων. Τη σειρά δεν την έβλεπα ούτε τότε, ούτε τώρα. Δεν βλέπω σειρές που παίζω, γιατί είμαι της άποψης πως αφού το έχω κάνει, το ξέρω. Άρα γιατί να καθίσω να το ξαναδώ;».

Ο αυτοσχεδιασμός των Χρυσούλας Διαβάτη και Ντίνας Κώνστα στη σειρά “Δύο Ξένοι”

Όσον αφορά τις ατάκες του σεναρίου και τον σεναριογράφο, η Χρυσούλα Διαβάτη επεσήμανε «ήταν έξυπνος, ήξερε ότι έχουμε μια πείρα χρόνων στην πλάτη μας και θα προσθέταμε καλά στοιχεία στη σειρά του. Μην ξεχνάτε ότι ήμασταν ηθοποιοί παλιότερης γενιάς. Δεν είμαστε σαν τους τωρινούς. Δεν βλέπετε τις παλιές ελληνικές ταινίες και τους αυτοσχεδιασμούς που έκαναν, πόσο υπέροχοι ήταν; Ο Ψαθάς κάποτε μου είπε ότι οι ίδιοι οι παλιοί ηθοποιοί διαμόρφωναν με τις ατάκες τους την τελική μορφή του έργου. Ήταν έξυπνοι και ταλαντούχοι».

Advertisements

Γιατί δεν συνεργάστηκαν ξανά Χρυσούλα Διαβάτη και Ντίνα Κώνστα

Σχετικά με τη συνεργασία που ήθελε να κάνει με την Ντίνα Κώνστα και για την οποία συζητούσαν έναν χρόνο πριν, η καταξιωμένη ηθοποιός σημείωσε «δεν εξαρτιόταν από εμάς το αν θα συνεργαστούμε ξανά, δεν ήμασταν επιχειρηματίες. Δεν μας ξαναπρότειναν ποτέ. Τελευταία φορά που μιλήσαμε με τη Ντίνα ήταν πέρυσι. Σχεδιάζαμε να κάνουμε κάτι από κοινού στο θέατρο. Τελικά, δεν ευοδώθηκε κι ίσως είναι απωθημένο αυτό. Θα ήταν σπουδαίο να συνεργαστούμε ξανά. Γιατί δυστυχώς, έφυγε η Ντίνα, θα φύγω κι εγώ σε λίγο και θα τελειώσει ο κύκλος αυτός».

 

Advertisements
Advertisements