Μην χασετε

Τα ζευγάρια ζωδίων που ∈ρωτεύονται με την πρώτη ματιά

Ο ∈ρωτας με την πρώτη ματιά είναι συνήθως αυτό που συμβαίνει στις ταινίες και πολύ πιο δύσκολα στην πραγματική ζωή. Για συγκεκριμένα ζώδια όμως κάποιες φορές τα άστρα ευθυγραμμίζονται και συναντώντας το ένα το άλλο ο ∈ρωτας έρχεται γρήγορα. Όταν δύο ζώδια έχουν την τάση να προχωρούν γρήγορα στην αισθηματική τους ζωή σημαίνει ότι είναι συμβατά μεταξύ τους και αυτά που βλέπουμε στις ρομαντικές ταινίες εύκολα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Κάθε ζώδια ∈ρωτεύεται με το δικό του ρυθμό. Για κάποια, όπως ο Υδροχόος και ο Αιγόκερως, ο ρυθμός δεν είναι ακριβώς αργός αλλά ας πούμε ότι η υπομονή είναι αρετή. Από την άλλη μεριά είναι τα ζώδια με την ανοιχτή καρδιά στο αληθινό ρομάντζο και την αυτοπεποίθηση να προχωρήσουν στην αγάπη με την πρώτη. Αυτά τα ζώδια είναι δύσκολο να κατεβάσουν ρυθμούς και ένα ρομαντικό χάος τους ακολουθεί.

Advertisements

Κριός  & Λέων

Ο Κριός έχει κυβερνήτη τον Άρη, τον πλανήτη που σχετίζεται με το πάθος και την επιθετικότητα, οπότε όταν ρίχνουν το βλέμμα τους σε κάποιον, τον κυνηγούν χωρίς φόβο. Ο Λέων αγαπά να αγαπιέται οπότε υποδέχεται με ευχαρίστηση την αποφασιστική προσοχή του Κριού. Επίσης, βοηθά το γεγονός ότι και τα δύο ξεπερνούν γρήγορα τα πληγωμένα αισθήματα και έχουν μια γλυκιά ταραχή για να ανοιχτούν και πάλι σε κάποιον που έχει αξία για αυτούς.

Καρκίνος & Ιχθύς

Είναι και τα δύο ζώδια του νερού και ταιριαστά μεταξύ τους. Ο Καρκίνος έχει την τάση να είναι λίγο ντροπαλός στην αρχή να ανοιχτή σε μια ρομαντική περιπέτεια αλλά ο Ιχθύς έχει τον τρόπο του να τον βγάλει από το καβούκι του χάρη στην στοργική και τρυφερή του φύση. Η σύνδεση του Ιχθύ με τον Πλούτωνα, τον πλανήτη της διαίσθησης, του επιτρέπει να δει πραγματικά τον Καρκίνο και προσδοκά αυτό που χρειάζεται για να νιώθει ικανοποιημένος: συναισθηματική ασφάλεια. Από την άλλη, ο Καρκίνος επιθυμεί βαθιά σύνδεση και ολοκληρωτική αφοσίωση που κάνει την φαντασίωση του Ιχθύ πραγματικότητα.

Ζυγός & Λέων

Αυτά τα δύο ζώδια είναι γνωστό ότι είναι η ψυχή του πάρτι οπότε υπάρχουν πολλές πιθανότητες ότι η δική τους ιστορία αγάπης θα ξεκινήσει με οπτική επαφή μέσα σε ένα γεμάτο από κόσμο δωμάτιο. Είναι χαρισματική η σύνδεσή τους και έχουν και τα δύο ζεστασιά και γοητεία. Από τη στιγμή που ο Λέων αποφασίζει ότι θέλει κάποιον, δεν φοβάται να τα δώσει όλα και η σύνδεση του Ζυγού με την Αφροδίτη σημαίνει ότι είναι αληθινά ρομαντικοί.

marieclaire.gr

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα