Μην χασετε

Πως θα εξελιχτεί η ∈ρωτική ζωή των ζωδίων τον Σεπτέμβριο

Η Αφροδίτη, από τις 6, περνάει στο Λέοντα και μας βοηθά να ζούμε το συναίσθημα στο μέγιστο. Ο Άρης, από τις 9, γυρνάει ανάδρομος και αρχίζουμε να κάνουμε βήματα προς τα πίσω.

Advertisements

Πώς θα εξελιχτεί η ∈ρωτική ζωή των ζωδίων αυτό το μήνα; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Μέχρι τις 5 του μήνα, είσαι περισσότερο ανασφαλής. Η φλόγα του ∈ρωτα ανάβει από τις 6. Αν έχεις σχέση, απολαμβάνεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι μόνη, θα κάνεις μια γνωριμία και θα περάσεις υπέροχα. Ερμής και Αφροδίτη σε βοηθούν να ισορροπήσεις συναισθηματικά, υπάρχει εγκεφαλική επικοινωνία με το ταίρι σου.

Συνδυάζονται υπέροχα η λογική με το συναίσθημα. Κάποιες διαφορές μπορεί να αντιμετωπίσεις στα μέσα του μήνα και να χρειαστεί να κάνεις υποχωρήσεις. Μπορεί να μετανιώσεις για πράγματα που έχεις κάνει. Καταστάσεις από το παρελθόν έρχονται για να σε αποδυναμώσουν. Στο τέλος του μήνα οδηγείς την ∈ρωτική σου ζωή εκεί που επιθυμείς.

ΤΑΥΡΟΣ

Μέχρι τις 5 του μήνα, είσαι εξωστρεφής και αν είσαι μόνη, μπορείς να κάνεις νέες γνωριμίες. Από τις 6, μπορεί να αποφασίσεις να ομορφύνεις το χώρο σου, είσαι όμως πιο ανασφαλής ή απομονωμένη από τις πολλές υποχρεώσεις. Μην μεταφέρεις τις πιέσεις της δουλειάς στο σπίτι. Το ταίρι σου μπορεί να έχει απαιτήσεις από σένα ή να έχετε διαφορετικά θέλω μέσα στη σχέση. Ας είσαι πιο διαλλακτική με την πανσέληνο στις 2.

Ευχάριστα νέα θα έχεις στην προσωπική σου ζωή και στις σχέσεις σου με την νέα Σελήνη στις 17. Βέβαια, με τον Ουρανό στο ζώδιό σου, είναι δύσκολο να βάλεις τα πράγματα σε τάξη. Προκύπτουν αλλαγές ή εσύ αντιδράς ανορθόδοξα και επαναστατικά. Η περίοδος είναι ασταθής και δεν μπορείς να προγραμματιστείς. Με τον Ερμή, από τις 27 στο απέναντι ζώδιο, θα κάνεις έντονες συζητήσεις με το ταίρι σου ή θα έχεις νέα που θα σε ξαφνιάσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μέχρι τις 5 του μήνα, προσπαθείς να σταθεροποιήσεις καταστάσεις. Προσοχή καθώς στα μέσα του μήνα θα πρέπει να βλέπεις τα πράγματα αντικειμενικά και να παίρνεις συμβουλές από κατάλληλα πρόσωπα, μην κινείσαι απερίσκεπτα. Η λίμπιντο είναι στα ύψη και από τις 6, εκφράζεσαι ανοιχτά. Με την πανσέληνο στις 2 μπορεί να μπεις σε σκέψεις σχετικά με το πόσο καλύπτεσαι συναισθηματικά. Υπάρχουν γκρίνια, εντάσεις και απρόσμενα. Μπορεί να βιώσεις έναν χωρισμό ή ένα πρόσωπο να εξαφανιστεί από την ζωή σου ή μπορεί να μην κατανοείς τα συναισθήματά σου.

Advertisements

Ευτυχώς, ο Ερμής, από τις 6, σε κάνει δραστήρια, επικοινωνιακή, χαρούμενη. Ο μήνας τελειώνει με δυνατά συναισθήματα, ίσως και με έναν μεγάλο ∈ρωτα μέσα από το φιλικό περιβάλλον. Πρόσεχε μην οδηγηθείς σε περίεργα μονοπάτια, μην μπλέκεις συναίσθημα με χρήμα. Μην αναζητάς επίσης το συναίσθημα εκεί που δεν υπάρχει, είναι μάταιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου ως τις 5 γοητεύεις τους γύρω σου, ωστόσο θα πρέπει να είσαι προσεκτική καθώς το ταίρι σου μπορεί να τραβάει το σκοινί και εσύ να προσπαθείς να κρατάς ισορροπίες. Η προσωπική σου ζωή σε ταλαιπωρεί, σε προβληματίζει, σε περιορίζει, όμως με τον Δία σε ορθή πορεία στο απέναντι ζώδιο, από τις 13, θα βλέπεις τα πράγματα πιο αισιόδοξα.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως θα δεις βήματα προόδου καθώς ούτε και συ η ίδια δεν ξέρεις τι ζητάς από τη σχέση σου και το αποτέλεσμα είναι να υπερεκτιμάς το σύντροφό σου ή δεν βλέπεις τα πράγματα στις πραγματικές τους διαστάσεις. Μια κρίση ή ένας χωρισμός είναι πιθανά. Από τις 6, κυριαρχούν περισσότερο η ζήλια και η κτητικότητα. Οι σχέσεις σου σταθεροποιούνται έστω και μέσα από υπερβολές. Με τον ανάδρομο Άρη, από τις 9, πιθανά προβλήματα καταλαγιάζουν. Προς το τέλος του μήνα, με τον Ερμή, είσαι πιο διεκδικητική, αναζητάς λύσεις, παθιάζεσαι με πρόσωπα και πράγματα.

ΛΕΩΝ

Μέχρι τις 5 του μήνα, είσαι πιο εσωστρεφής και έχεις ανάγκη από τρυφερότητα, όμως οι καταστάσεις δεν είναι ανθηρές. Από τις 6, η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σου και σε κάνει γοητευτική, δεν περνάς απαρατήρητη, προβάλλεις τον εαυτό σου. Ξεκινά μια ενδιαφέρουσα περίοδος για την ∈ρωτική σου ζωή χωρίς αυτό να σημαίνει πως η επιτυχία θα είναι μια εύκολη υπόθεση.

Προσοχή στα μέσα του μήνα καθώς το ταίρι σου μπορεί να βγάλει επιθετικότητα και απαιτήσεις. Μια ανατροπή είναι πιθανή ή μια έκπληξη που θα σε οδηγήσει σε έκρηξη. Όλα θα λυθούν μέσα από διαπραγματεύσεις. Ο Ερμής, από τις 6, σε βοηθά να κάνεις συχνές συζητήσεις και να χειριστείς έξυπνα το λόγο. Είσαι ευέλικτη και έχεις επιχειρήματα. Προς το τέλος του μήνα, Αφροδίτη/Άρης φουντώνουν το συναίσθημα σε μια παλιά σχέση και δίνουν ένα συναρπαστικό ∈ρωτικό επίλογο στον πρώτο φθινοπωρινό μήνα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Advertisements

Μέχρι τις 5 του μήνα, τα ∈ρωτικά σου προωθούνται, φιλικά πρόσωπα και παρέες δρουν βοηθητικά. Προσοχή στα μέσα του μήνα για αυταπάτες και παγίδες. Η Αφροδίτη, από τις 6, σε απομονώνει, σε κάνει πιο ρομαντική. Μυστικές επαφές μπορεί να είναι αδιέξοδες. Μπορεί να εμπλακείς σε μια μυστική σχέση ή να κάνεις κρυφές επαφές με ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Κράτα την ∈ρωτική σου ζωή μακριά από αδιάκριτα βλέμματα.

Με την πανσέληνο στις 2 στο απέναντι ζώδιο, μπορεί το ταίρι σου να χρειαστεί την στήριξή σου ή να κρατά μια ψυχρή στάση. Η προσωπική σου ζωή παραπαίει ανάμεσα στην ουτοπία, την φαντασία, τις ανατροπές και την ανάγκη για αλλαγές. Βαριέσαι, αναζητάς νέες συγκινήσεις, ψάχνεσαι, κάνεις νέες γνωριμίες. Η νέα Σελήνη στις 17 στο ζώδιό σου είναι πολλά υποσχόμενη, φέρνει πάθος, σταθερότητα και διάρκεια στις επιλογές σου. Κάνε μια νέα αρχή, άλλαξε παραστάσεις και συναναστροφές, διώξε από πάνω σου οτιδήποτε σε κουράζει. Βρίσκεις πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν αλλά δεν εκφράζεσαι συναισθηματικά. Μην μπλέκεις τα οικονομικά σου με αγαπημένα πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ

Μέχρι τις 5 του μήνα, η ∈ρωτική σου ζωή δεν είναι η προτεραιότητά σου. Με την Αφροδίτη, από τις 6, αρχίζεις και μοιράζεσαι τις ιδέες και τα ιδανικά σου με κάποια πρόσωπα. Με τον Άρη στο απέναντι ζώδιο, η λίμπιντο είναι στα ύψη, όπως και οι απαιτήσεις από το ταίρι σου, οι αντιπαραθέσεις είναι συχνές. Από τις 9, γυρνάει ανάδρομος και οι τόνοι πέφτουν, βρίσκεις συμβιβαστικές λύσεις.

Προτίμησε περισσότερο την διπλωματία από τους καβγάδες. Νιώθεις αδύναμη μπροστά σε κάτι που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου. Κάνε ένα βήμα πίσω, μείνε μακριά από εντάσεις και διαπληκτισμούς. Η ενέργεια είναι πεσμένη. Είναι ένα διάστημα που προλειάνει το έδαφος για εξελίξεις που θα προκύψουν στο μέλλον. Δεν παίρνεις τώρα πρωτοβουλίες, όμως ανταλλάσσεις τις απόψεις σου, επεξεργάζεσαι τις ιδέες σου, παίρνεις πληροφορίες. Φιλικά πρόσωπα βρίσκονται στο πλευρό σου. Οικογένεια και προσωπική ζωή περιορίζουν τις ελευθερίες σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μέχρι τις 5 του μήνα, είσαι ευδιάθετη και χαμογελαστή. Πρόσεχε στα μέσα του μήνα τις εντάσεις και τα λόγια σου. Σχέσεις σαρκικού χαρακτήρα δεν σε καλύπτουν πια. Με την Αφροδίτη, από τις 6, εστιάζεις περισσότερο στις φιλοδοξίες σου και τα πρέπει σου. Μια νέα γνωριμία μέσα από τον επαγγελματικό χώρο είναι πιθανή.

Με την πανσέληνο στις 2 μπορεί να ακούσεις σκληρές αλήθειες που θα σε πληγώσουν αλλά θα σε πάνε μπροστά. Ερμής/Πλούτωνας σε οδηγούν σε μια απόφαση ζωής την οποία λίγες μέρες μετά θα αμφισβητήσεις. Βλέπεις τα πράγματα πιο καθαρά με τον Ερμή στο ζώδιό σου από τις 27. Συναισθηματικά, λαμβάνεις ανταπόκριση από ανθρώπους που σε θαυμάζουν. Η νέα Σελήνη στις 17 σε βγάζει από αδιέξοδα και φέρνει νέες γνωριμίες. Προσοχή στο τέλος του μήνα σε εντάσεις, ίσως και σε μια ρήξη, στις σχέσεις σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μέχρι τις 5 του μήνα κυριαρχεί το πάθος, θέλεις το ταίρι σου να κινείται σύμφωνα με τα δικά σου θέλω και όχι το αντίθετο. Με την Αφροδίτη, από τις 6, το κλίμα είναι πιο ευχάριστο, κυνηγάς την περιπέτεια και έχεις καλή διάθεση. Είναι μια ∈ρωτική, αισθησιακή περίοδος. Ξεχωρίζεις, λάμπεις, εντυπωσιάζεις, είσαι ∈ρωτεύσιμη. Ο ανάδρομος Άρης, από τις 9, φέρνει στην επιφάνεια παλιές ∈ρωτικές ιστορίες.

Προσοχή στις εξαπατήσεις στα μέσα του μήνα. Μην περιμένεις από τους άλλους περισσότερα από όσα μπορούν να σου δώσουν. Μην επιμένεις σε τίποτα για να μην χάσεις τα κεκτημένα σου καθώς και πολύτιμες σχέσεις σου. Με την πανσέληνο στις 2 μπορεί να έχεις κάποια ∈ρωτηματικά και αμφιβολίες για την αυτοεκτίμησή σου. Προς το τέλος του μήνα, μπαίνεις σε μια φάση μυστικοπάθειας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Αφροδίτη στο απέναντι ζώδιο ως τις 5, οι υποθέσεις σου προχωρούν, όμως προσπάθησε να μην είσαι απόλυτη με το ταίρι σου. Από τις 6, κάνεις μια ενδοσκόπηση για να δεις κατά πόσο ταιριάζεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, το πάθος κυριαρχεί. Μην αφήνεις πρακτικά θέματα να επηρεάσουν τη σχέση σου στα μέσα του μήνα. Με την πανσέληνο στις 2, οι απαιτήσεις σου είναι μεγάλες.

Μόνο με συνέπεια και οργάνωση θα ξεπεράσεις τις δυσκολίες. Ο ανάδρομος Άρης, από τις 9, φέρνει συνειδητοποιήσεις σε πρόσωπα και καταστάσεις, νιώθεις ανασφάλεια και ταλαιπωρείσαι. Ο Ουρανός σε κάνει ασυμβίβαστη, ανυπόμονη. Νέες γνωριμίες ευνοούνται προς το τέλος του μήνα. Προσπάθησε να βελτιώσεις τις σχέσεις σου ξεκαθαρίζοντας οικονομικά ζητήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μέχρι τις 5 του μήνα, προσπαθείς να διορθώσεις κάποια πράγματα στη σχέση σου έστω και μέσα από γκρίνια. Μην το παρακάνεις. Με την Αφροδίτη, από τις 6 στο απέναντι ζώδιο, και με την πανσέληνο στις 2, γυρνάς σελίδα στην αισθηματική σου ζωή. Κάποιες καταστάσεις τελειώνουν ή αν είσαι μόνη, κάνεις μια νέα γνωριμία.

Με τον ανάδρομο Άρη, από τις 9, κάνεις τις απαραίτητες υποχωρήσεις, υπάρχουν εντάσεις στο περιβάλλον σου και κάνεις υπομονή. Κάνε διορθώσεις στην προσωπική σου ζωή. Μπορεί να υπάρχουν τάσεις εξάρτησης. Αν είσαι μόνη, θέλεις να βρεις ένα ξεχωριστό πρόσωπο. Με τον Ερμή, από τις 6, η επικοινωνία είναι ένα καλό χαρτί. Πρόσεχε σε ποιους εκμυστηρεύεσαι τις σκέψεις σου. Το παρασκήνιο μπορεί να πλήξει τη φήμη σου. Ο Ουρανός μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στην οικογενειακή σου ζωή αλλά και σε πράγματα δεδομένα.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την Αφροδίτη, ως τις 5, η αισθηματική σου ζωή είναι όμορφη, τα βλέμματα στρέφονται πάνω σου, ο αισθησιασμός κυριαρχεί, όμως το ταίρι σου έχει πολλά προβλήματα. Η πανσέληνος στις 2 στο ζώδιό σου ξεκαθαρίζει τις καταστάσεις. Από τις 6, η καθημερινότητα σε προσγειώνει. Αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις μια γνωριμία μέσα από τον εργασιακό σου χώρο. Μην αγνοείς καταστάσεις που πρέπει να λυθούν στα μέσα του μήνα.

Στο τέλος του μήνα, τα νέα είναι καλά. Με τον Ήλιο στο απέναντι ζώδιο ως τις 22, βγαίνουν στη φόρα τα προβλήματα της σχέσης σου, μην τα πλάθεις όπως θέλεις ή όπως τα αντέχεις. Κάνε αλλαγές με την νέα Σελήνη στις 17 στο απέναντι ζώδιο. Πάρε σωστές αποφάσεις, σκέψου και κινήσου. Αν είσαι μόνη, μπορεί να βρεις ένα σύντροφο ζωής.

missbloom.gr

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα