Μην χασετε

Τα πάνω-κάτω στη δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου: «Δεν το έχει κάνει αυτός. Μπήκε αυτός που τη σκότωσε και μετά άρχισαν να τραβολογάνε το παιδί.»

Η εκπομπή “Φως στο Τούνελ” με την Αγγελική Νικολούλη ασχολήθηκε με τη δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου, που είχε συγκλονίσει τη χώρα.

Αρχικά, υπήρχε ένας ύποπτος για την αποτρόπαια δολοφονία, ο οποίος είχε συλληφθεί τότε για απόπειρες βιασμού και σχετιζόταν με τη δολοφονία της συνταξιούχου διευθύντριας τραπέζης. Ωστόσο, λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων, καταδικάστηκε μόνο για τις απόπειρες. Μετά την εξέτιση της ποινής του, ο 37χρονος αποφυλακίστηκε και είναι πλέον ελεύθερος.

 

Στην εκπομπή, ένας στενός συγγενής του 37χρονου υποστήριξε ότι δεν ήταν ο δράστης της δολοφονίας. Κατά την ίδια μαρτυρία, η Αστυνομία είχε εστιάσει στο νούμερο παπουτσιού του δράστη, που δεν ταίριαζε με τον ύποπτο, ενώ τονίστηκε ότι δεν ξέρει να οδηγεί και δεν είχε επισκεφθεί το συγκεκριμένο σούπερ μάρκετ.

Advertisements

Ειδικότερα, όπως υπογράμμισε «δεν το έχει κάνει αυτός. Μπήκε αυτός που τη σκότωσε και μετά άρχισαν να τραβολογάνε το παιδί. Ξέρεις τι έγινε εκεί μέσα στο υπόγειο με την Αστυνομία; Χαμός. Και που την πάτησαν; Στο νούμερο παπουτσιού του δράστη. Που δεν είχε καμία σχέση. Το παιδί φοράει μεγαλύτερο από αυτό που βρήκαν εκεί στον τόπο. Και ο ίδιος ο διοικητής διέταξε επί τόπου να το αφήσουν το παιδί. Είχαν πει τότε ότι ο δράστης μετακίνησε το αυτοκίνητο της Αγραφιώτου. Μα το παιδί δεν ξέρει να οδηγεί. Και στο συγκεκριμένο σούπερ μάρκετ δεν είχε πάει. Ο δολοφόνος κούτσαινε κιόλας».

Ο συγγενής πρόσθεσε ότι ο 37χρονος έχει βρει πλέον εργασία και φοιτά σε σχολείο. Επιπλέον, ανέφερε ότι όλα τα προβλήματά του προήλθαν από μια γυναίκα που τον εξουθένωσε τόσο συναισθηματικά όσο και οικονομικά.

 

Μυστήριο με τη δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου

Στο μεταξύ, ο εκπρόσωπος της εταιρείας που διατηρεί διαμερίσματα στον χώρο του πολυκαταστήματος, όπου έγινε η δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου, είχε μιλήσει με την Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή “Φως στο Τούνελ” και επεσήμανε «δεν υπήρχαν εργάτες τότε. Είχαμε σταματήσει τις εργασίες, καθώς είχαν ολοκληρωθεί οι περισσότερες και είχαν μείνει μόνο κάποιες εκκρεμότητες. Εκείνη την περίοδο δεν είχε κανένας πρόσβαση στα διαμερίσματα».

Ερωτηθείς από τη δημοσιογράφο για τα ασανσέρ που οδηγούν κατευθείαν στα διαμερίσματα και εάν κάποιος θα μπορούσε να είχε πρόσβαση σε αυτά, απάντησε πως “εκείνο το διάστημα δεν ήταν σε λειτουργία τα ασανσέρ. Τα κλειδιά αυτής της πόρτας, απ’ όπου θα μπορούσε κάποιος να φύγει χωρίς να τον καταγράψουν οι κάμερες, τα παραδώσαμε στον δήμο Αμαρουσίου, όταν κάναμε και τη δωρεά για την παραχώρηση του πάρκινγκ. Είναι πολύ πιθανό ο δράστης να χρησιμοποίησε τη συγκεκριμένη έξοδο για να διαφύγει. Κάποια στιγμή που κάναμε μία αυτοψία για μία βλάβη, είδαμε ότι δεν υπήρχε φωτισμός εκεί και είπαμε πως ήταν πολύ επικίνδυνο».

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα