Μην χασετε

Νέος θάνατος παιδιού μέσα σε αυτοκίνητο: Γονείς ξέχασαν τα δύο τους παιδιά στο αυτοκίνητο για 14 ώρες και το 2 ετών κοριτσάκι κατέληξε

Νέα τραγωδία σημειώθηκε στις ΗΠΑ καθώς ένα 2χρονο κοριτσάκι έχασε τη ζωή του όταν ξεχάστηκε μέσα σε αυτοκίνητο.

Οι γονείς επέστρεψαν αργά το βράδυ στο σπίτι τους παραμελώντας τα δύο παιδιά τους, 4 και 2 ετών. Τα άφησαν κλειδωμένα μέσα στο αυτοκίνητο να κοιμούνται στο πίσω κάθισμα, μπήκαν στο σπίτι και αποκοιμήθηκαν.

 

Το επόμενο πρωί, δεν έκαναν καν το κόπο να ψάξουν τα παιδιά. Καθώς πέρναγε ο χρόνος, η θερμοκρασία μέσα στο αυτοκίνητο αυξανόταν. Το 4χρονο αγόρι κατάφερε να βγει μόνο του από το αυτοκίνητο, αλλά το 2χρονο κοριτσάκι παρέμεινε κλειδωμένο για 14 ώρες.

Advertisements

Οι αρχές κλήθηκαν στο σπίτι και ο πρώτος αστυνομικός που έφτασε εντόπισε μια γυναίκα που κρατούσε το αναίσθητο 2χρονο κοριτσάκι. Παρά τις προσπάθειες ανάνηψης, το παιδί δεν κατάφερε να επιβιώσει.

Ο 32χρονος πατέρας και η 23χρονη μητέρα συνελήφθησαν, ενώ το 4χρονο παιδί τους παραμένει υπό την εποπτεία των κοινωνικών υπηρεσιών. Κατηγορήθηκαν για παραμέληση ανηλίκου, ενώ στο σπίτι τους βρέθηκαν ναρκωτικά. Η έρευνα συνεχίζεται και το ζευγάρι ενδέχεται να αντιμετωπίσει κατηγορίες για ανθρωποκτονία.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα